2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
عزیزم .. خیلی درکت میکنم  منم چند ساله منتظرم .. هنوز نتیجه ای نگرفتم ولی همچنان در حال تلاش ...

ممنونم عزیزم

ایشالله خیلی زود خبر بارداریت رو بشنوم شاینا جانم

چقدر این سالها سخت میگذره

من که باورم نمیشه این همه سال گذشته از روزی که فهمیدم نمیتونیم طبیعی بچه دار شیم

امیدوارم خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه

سلام گلم من بیمارستان عرفان انجام دادم بله مشکل ناباروری داریم خودم پلی کیستیک و شوهرم کم تحرکی اسپر ...

ممنو عزیزم، آن شاالله خبر خوش بارداریتو ن را اطلاع بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون و لاله عزیز این دکتری که رفتم پیشش خیلی دکتر خوبیه کلینیک ناباروری داره اولین بار بود پیشش میرفتم ولی ظاهرا احساس ميزاره کنار . حالا یه موضوع هست که خیلی فکرم مشغول کرده دکتر خودم تهران میخواد بره کانادا يعني براي سونو غربالگري نیست . گفتن اگه بیای اینجا دکتر دیگه انجام میده منم که شرایط، حساسی دارم تصمیم دارم همین دو مرحله بعد که قرار بود برم تهران شهر خودمون انجام بدم . آخه از رفت و آمد تو جاده هراس دارم . اولین سونو هم که رفتم تهران دو روز بعد خونریزی کردم . به نظرتون همین جا که هستم ادامه بدم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها قبل از سونو غربالگري داروهای خاصی میدن ؟ منظورم یکی دو هفته قبلش هست 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام انا جون میگم بعد انتقال حتما باید از تخت ومبل سرویس غذا خوری استفاده کرد؟نمیشه رو زمین بشینیم؟آخه میخوام برام خونه مادر شوهرم هیچکدوم ازاین وسیله ها اونجا نیست بعد معدرت میخام حتما بایددستشویی فرنگی باشه؟

😍😍خدایا شکرت
عزيزم منم انتقال قبلى شياف واژينال مى زاشتم و نيم ساعت تا ١ ساعت هم دراز مى كشيدم بعدشو همين جو ...

شیاف چجوری میذاشتی؟؟نه واسه من زیاد پیاد بیرون همش درحال بیرون ریختن

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
عزیزم اگه کم کم نیم ساعت دراز بکشی جای نگرانی نیست اون مومشه نه پروژسترونش..... داروش جذب شده.....

دراززیاد میکشم.اخه همش درحال بیرون ریختن؟؟فاصلشون ۸ ساعت این چند ساعت فقط میاد بیرون.ممکنه چون بدون اپلیکاتور میزارم میاد بیرون؟؟یا اینکه جلو میمونه میاد بیرون؟؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

سلام بچه ها آنا جون امیدوارم همگی در هر مرحله ای هستین خوب خوش و سلامت باشین 

یه سوال😊

من قراره واسه شروع درمان بیمه کنم خودمونو بیمه ایران قراربود بشم ولی میخواستم بپرسم اگه تامین اجتماعی هزینه هارو بهتر از ایران پرداخت میکنه تو زمینه دارو و سونو...تامین اجتماعی بشم؟؟؟

خدایا...شکرت😍

روشانيلو جان خيييييلي خوشحال شدم كه ني ني تونو هنوز دارين، با اينكه خيلي وقت نيست با اين تاپيك و دوستان اشنا شدم ولي واقعا وقتي اون روز گفتين دكتر بهتون اون حرفارو زده حالم بد شد

انشالا كه صحيييييح سالم بغل بگيرين عزيزتونو

ببین عزیزم سیکل انتقال نچرال سیکلیه که اجازه میدن بدن تخمک گذاری عادیشو داشته باشه و سه چهار روز بعد ...

اناحوووون خيلي دلم گرفته

براي ميكرو با مورفولوژي سه درصد ميشه جواب گرفت؟؟

٩٠مليون تعداد با تحرك ٣٠درصد؟؟؟؟؟

...
توکل به خدا نه نرفتم رشت هم اینهمه سونوگرافی داره ولی برا دوقلویی قبول نمیکنن😐😒 فقط یه مرکز قبول ...

سیمین آزادبخش سر زدی خواهری؟تا 9ماه پیش خبر دارم دوقلو رو پذیرش میکرد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها خواهش ميكنم هركسي ميدونه كمكم كنه با مورفولوژي سه و تحرك سي ميشه به ميكرو اميدوار بود؟؟؟

فک کنم بشه....چون یکدونه اسپرم سالم هم کافیه

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
بچه ها خواهش ميكنم هركسي ميدونه كمكم كنه با مورفولوژي سه و تحرك سي ميشه به ميكرو اميدوار بود؟؟؟

تو مرکز ناباروری ازمایش داده؟ رفتی پیش دکتر اورولوژی؟ رنج نرمال بعضی ازمایشگاه ها 4% هست هر ازمایشگاهی یه رنج نرمال داره