2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز رفتم دكترم نسخه قبليم را تكرار كرد گفت هفته بعد هم برم براى سونو  

چون لكه بينى دارم و روز يكشنبه تا امروز ٢تا امپول پروژسترون زدم گفت فردا هم بزنم اما پنج شنبه هر ٨ساعت شياف هام را بخورم 

حتى اگه لك داشته باشم گفت طبيعى فقط استراحت كن  

مادر شوهرم مى خواست بره بعد اين ١٥روز دكتر گفت بمونه پيش ات تا من استراحت كنم🤗منم از خدا خواسته 😉🙈 

به خاطر لكه ها گفتم مى شه دوباره ازمايش خون بدم گفت چون بتاى خوبى دارى لازم نيست زير ١٠٠بود اره 

راستى قرص تقويتى كه مى خوردم ديگه نيست چند تا داروخانه تهران كرج نبود كه نبود😞 

( Life Style (Stress Formula

دكترم به جاش يدوفوليك داد

من خيلى مى ترسم در دوران باداريم با كمبود و يا نبود دارو مواجه بشم🙁 

راستى زير دل من ديگه حالت پرى ندارم از وقتى لكه دارم فقط بعضى وقتها يكم گرفتى مياد سراغم خيلى خفيف دردى نداره اصلا يا تير كشيدن 

طبيعى هست ؟🤔

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
دوستان زنگ زدن کلینیک گفتند تا وقتی بتا زیر هزار هست نیا چون چیزی تو سونو پیدا نیست من کی برم که قل ...

من 9 مرداد انتقال دادم ولی تیکر شما خیلی جلویه.من با بتای 409 دفعه پیش ساک دیده شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین عزیزم مبارکت باشه خیلی خیلی خوشحالم برات ان شاء ا... همه چیز عالی پیش میره به نظرم الکی سو ...

فدات بشم لاله مهربونم .امیدوارم همه چی خوب پیش بره اینبار .ممنون بابت محبت داداش علی انشالله سالیانه سال سایش بالاسر شما و پسرش باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
۲ هفته+۳روز+۱۶(۲هفته+۲روز) روز که میشه ۴ هفته و ۵ روز..... یعنی دو هفته دیگه بری احتمالا بشنوی....

آنا جون خواهری زحمته برات ولی برا منم میگی چطوریاست؟من روز 11 سیکل انتقال دادم جنین 2روزه بود 9مرداد انتقالم بود

خدا رو شکر عزیزم مگه یادت نیست منم بتام پایین بود 51 بود و دو روز بعدش رشدش 4 برابر بود نگران نباش ...

انشالله همینطور باشه .لاله جون شما هم آنوکسان میزنید؟

الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

الهی شکر عزیزم خیلی خوشحالم برات .  

سلام به همه دوستان خوشحال شدم خبر اونايى كه تازه مامان شدن رو خوندم مباركتون باشه.اونايى هم كه منفى شدن نگران نباشيد نا اميد نشيد انشاالله به زودى مامان مى شيد.

آنا جون يه سوال داشتم براى سونوى غربالگرى مثلا اگر ١١هفته و ١ روز باشم خوبه برم؟يا زوده؟