2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
مبارکه عزیزم به سلامتی عزیزم اگه تیتر هات نرمال بالا رفتن دیگه الکی سونونرو الان بری استرس میگیر ...

سلام لاله جون

ممنون که جواب دادین

ببینید من روز دوازده انتقالم عدد تیتر ۱۱۷ بود

روز چهارده ۵۰۳

روز هفده ۱۶۰۰

الان این نرماله؟

الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

وااااااای خدای من، ببین اشک منو در آوردی مبارکت باشه، خیلی سختی کشیدی واقعا مبارکه گلی ان شاالله 9 ماه دیگه سالم بغلش کنی🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لاله جون ممنون که جواب دادین ببینید من روز دوازده انتقالم عدد تیتر ۱۱۷ بود روز چهارده ۵۰۳ ر ...

ساعت آزها یکی بودن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ندا جونم تو ماههای بالا دردونشو از دست داد.... یهویی آب دور جنین کم شد.... متاسفانه عمر دختر ...

فدات شم ،،، مهربونی ، لطف داری‌،، اتفاقا خانم کیشانی هم خیلی نگران بود و همش پیگیر بود خدا خیرش بده ، هم مامای دکتر‌هم خانم کیشانی 

ممنون میشم دعام کنی عزیزم

ساعتش تقریبا یکی بود فقط دو تای اولی آز بارداری معمولی بود که عدد هم میداد ولی سومی آز تیتر بتا بود ...

عزیزم ظاهرا بتاها خوبن اما چون نوعشون متفاوته فکر نکنم بشه مقایسه کرد اما در کل رشدشون خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزمایش سوم را هم تو یه آزمایشگاه دیگه دادم

پس کلا نمیشه مقایسه کرد اما به نظرم خیالت راحت باشه.....

روشانیلو عزیز دعا میکنم که هر چی خیر و صلاحه برات پیش بیاد

عزیزم نگران نباش منم پریشب دردشدیدیهواومدسراغم خیلی حالم بدبودولی دیروزجواب چکاپموبردم دکترنشون ذادم واسه درداگفتم شک کردگفت بایدنگاکنم نگاکردساکودیدداخل رحم بودبمابرای قلبش فعلازوده منم استرس داشتم امافهمیدم ک بیخودیه فقط وفقط بایدپناه ببریم ب خداپس نگران نباش