2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
نه عزیزم سه ماه پیش عمل پانکچر کردم جنینهام فریز شدن و دارو مصرف کردم یه دوره قرص پرژسترون بعد دوره ...

یعنی تو این سیکلت چیزی که مانع تخمکگذاری بشه نداشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرپر جون من از سونو اومدم.خداراشکر همه چیز خوب بود. وزنش هم 1کیلو و 190 گرم بود

خداروووو شكررررر عزيزم، من نوبت گيرم نيومد اين هفته كه برم، ان شاءالله هفته ديگه ميرم، وزنش تو محدوده نرمال بود نه ؟

بله عزیزم روز ۱۴ بتام ۵۲۰ شد تکرار هم ندادم

ممنون جواب دادی عزیزم انشالله به خوشی و سلامتی بچه های خوشگلت رو بغل کنی 🙏🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم من دوستم فیبروم داشت و طبیعی باردار شد.... تو بارداری خونریزی داشت ولی شکر خدا به سلامتی چند ...

اناجون از DNA اس رو داديم ببين نوشته كه 

Sperm DNA fragments 

Fragment sperm 25% يعني چي؟؟؟؟

...
ببخشید یعنی چی؟

ببین عزیزم سیکل انتقال نچرال سیکلیه که اجازه میدن بدن تخمک گذاری عادیشو داشته باشه و سه چهار روز بعد تخمکگذاری جنین رو انتقال میدن.....

گفتم احتمالا سیکلت نچراله که نمیخوان ریسک کنی و ن ز د ی ک ی داشته باشیو از شانس از همون ن ز د ی ک ی باردار بشیو و جنسیت مطلوب اتفاق نیفته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون خوبی..من امروز 7 پ رفتم سونو...گفت 4 تخمک راست 4 تا چپ وارم.5 شنبه باز سونو دارم...خوبه بنظرت....همینها میمونن یا نه؟؟،؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

انا جان وقتي تو سيكل لانگ واسه ميكرو هستي و ال دي ميخوري تخمك گذاري انجام ميشه يا نه؟؟؟من امروز ميانه سيكل قاعدگيمه و علائم تخمك گذاري رو دارم تقريبا مثل ماههاي گذشته

سؤال بعدي اينه كه امكان داره با وجود خوردن ال دي بارداري صورت بگيره؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام خانمای گل من تو سیکل انتقال جنین هستم البته با تعیین جنسیت تو بیمارستان بهم گفتن اصلا نزدیکی ند ...

چون اگه خودتون اقدام کنین احتمال بارداری طبیعی هست و جنسیت شانسی هست

اما اگه بارداری با میکرو اتفاق بیافته جنسیت مورد نظرتون هست