2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
سلام.. خداروشکر بابت مامان شدن بچه های تاپیک و خبرهای خوب این روزها😍😍 انشاالله به سلامتی نی نی ه ...

عزیزم شاید واژینالم بشه استفاده کرد با اینکه داروخونه اشتباه داده زنگ برن از دکترت تایید بگیر.....

مثلا بعضیا پروژسترون خوراکی دارن که همونو واژینالم میتونن استفاده کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید واژینالم بشه استفاده کرد با اینکه داروخونه اشتباه داده زنگ برن از دکترت تایید بگیر..... ...

باشه گلم.مرسی.

داروخونه اشتباه نداده.چون چندجا بردم همینو دادن..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شما موقعی که اندومتریوز داشتی درد هم داشتی؟ فقط توی تخمدانتون بود؟

عزیزم اگه روی سوالت منم من فلج میشدم موقع پریودی.....

عملا ۴-۵ روز تعطیل بودم....

کارم به سرم و بیمارستان میکشید.....

اما تخمدانم اصلا آندومتریوز نداشت.....

فقط تو لگنم بود....

ناحیه یوتروساکرال و کلدوساک خلفی رو درگیر کرده بود....

نزدیک عصب ساکرال بود برا همین دردم زیاد بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم. خیلی محبت کردین . منِ پرررو هی سوال کردم شما و پرپری جون هی جواب دادین.ببخشید . ممنونم ا ...

فدات بشم عزیزم.....

این چه حرفیه؟

اینجا هستیم به هم کمک کنیم دیگه....

منتیم نیست.....

مام از کمک دوستان ماقبل و تجربیاتشون و تجربیات خودمون تونستیم این اطلاعات رو داشته باشیم....

سلام عزیزم...تو این هفته باید برم..دعا کن همه چی خوب باشه...ب قول خودت بارداری خیلی استرس داره😣

اوففف خیلی واقعا

ان شاالله برای هردومون و همه خوب باشه 

من کمردرد خیلی اذیتم میکنه هی نگرانم بهار 😫 هفته دیگه ان تی دارم روزا چقد کند و سخت میگذره🙄

هی میگم اینهمه زحمت کشیدم تازه شده دوماه و نیم؟😬😬🙈

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

سلام دوستان

پانكچر درد داره؟؟؟

من هنوز تو سيكل لانگم و حدودا دو هفته ديگه به احتمال زياد پانكچر دارم هر وقت ميخوابم خواب اين پانكچر رو ميبينم و كلي تنم ميلرزه با ترس بيدار ميشم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آره دیر میگذره ولی خب خداروشکر ...نگران نباش مطمعن باش همه چی خوبه دیگه سونو نرفتی؟

توکل به خدا

نه نرفتم

رشت هم اینهمه سونوگرافی داره ولی برا دوقلویی قبول نمیکنن😐😒 فقط یه مرکز قبول میکنه انگار

الان واسه ان تی هم کلی اصرار کردم نوبت بهم داد اونم دیرتر

همش دارم خدا خدا میکنم که کارم به سونو اورژانسی نرسه

چون دوستام بودن دوقلو داشتن اینجا و برا اورژانسی این در اون در زدن منت کردن سونو نمیکردن😐

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
توکل به خدا نه نرفتم رشت هم اینهمه سونوگرافی داره ولی برا دوقلویی قبول نمیکنن😐😒 فقط یه مرکز قبول ...

مگه سونو دوقلویی فرق داره؟....ببین از این حالتهایی ک داری بدون جای بچه هات خوبه و دارن خوب رشد میکنن...من هر بار ک اوق میزنم میگم خدایا شکرت بچم داره رشد میکنه😍😂