2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
فدای سرت..... ایشالله وروجکت میاد با خنده هاش همه رو جبران میکنه.....

ان شاالله عزيزم بنظرت همسرم باازواسپرمي بودنش ميتونيم بارداربشيم

يعني صاحب فرزندبشيم

البته از هورموني وژنتيك وسنوعكس رنگي 

معاينه كرد گفته ٣٥روزديگه بريم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
احتمالش هست عزیزم.... فیبرومی چیزی نداری؟

آره فيبروم هم دارم قبل بارداريم یکی بود سونو آخر که رفتم 2-3 تا 2 و نیم سانتی دارم ولی تو دیوار خلفی رحمه که دکتر هم هيسترو کرد میخواست برداره گفت جای بدی نیست و لازم نیست دست بزنیم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چرا داروخانه ب همسرم گفته یخچالیه

روشو نگاه کن نوشته دماشو.....

برا من نوشته زیر ۳۰ درجه....

معمولا پروژسترون که روغنیه یخچالی نیست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاالله عزيزم بنظرت همسرم باازواسپرمي بودنش ميتونيم بارداربشيم يعني صاحب فرزندبشيم البته از هورم ...

طبیعی منطورته یا با میکرو؟

عزیزم خیلیا با شرایط آزو مامان شدن.....

صفحه اولو نگاه کن من اوایل مینوشتم.....

اونایی که اسمشون با رنگ سبزه آزو هستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من برم استراحت كنم عصرى ميام دوباره🙈  فقط خواستم بگم همتون عشق ايد عشق♥️💗♥️  الهى به ه ...

مبارررررك باشه عزيزم ان شاءالله به سلامتي و دل خوش و به موقع نيني يا نينياي گلتونو بغل بگيرين، خيلي خوشحال شدم، ان شاءالله هر روووز اينجا خبر خوش باشه از دوستامون

آره فيبروم هم دارم قبل بارداريم یکی بود سونو آخر که رفتم 2-3 تا 2 و نیم سانتی دارم ولی تو دیوار خلفی ...

عزیزم پس همونه به خاطر فیبرومته اصلا نگران نباش.....

فقط مراقب باش و استراحت داشته باش.....

دوست من که طبیعیم باردار شده فیبروم داره و تا یکی دو ماه پیشم خونریزی داشت....

به سلامتی یکی دو هفته دیگه زایمان میکنه پس نگران بارداریت نباش اما کلا سعی کن به خودت فشار نیاری و استراحت کنی....

گوشت و مرغ و ماهی و حبوبات و تخم مرغ.... حبوبات یه کم نفاخن ریسک داره....

فدای مهربونیت عزیزم.

ممنونم

ذخیرم که پایین هست.1.5بود تو ازمایش اردیبهشتم.

کاش زودتر فهمیده بودم پروتیینمو بیشتر میکردم.اخه دکتر برا همسرم پروتیین رو حدااقل کرده بود منم زیاد نمیخوردم.خداکنه از حالا دیر نشده باشه که شروع کنم ماهی و میگو وگوشت قرمز رو پشت سرهم میخورم روزانه همراه اب زیاد و سفیده تخم مرغ.امیدوارم به هایپر کارم نکشه.خدایا طاقت ندارم باز عقب بیوفته انتقالم..

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ممنون از محبتتون عزیزم بله خدا رو شکر وروجکم حالش خوبه فقط مامانشو اذیت کرد !! فکر نکنم ربطی داش ...

خداروشکر عزیزم 

مراقب خودتون باش 

بله فهمیدم ممنونم بابت توضیحت عزیزم 

انشالله پسر قشنگتو صحیح و سالم بغل بگیری ❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
فدای مهربونیت عزیزم. ممنونم ذخیرم که پایین هست.1.5بود تو ازمایش اردیبهشتم. کاش زودتر فهمیده بودم ...

عزیزم عمرا هایپر بشی با این ذخیره.....

میگو هم فکر کنم نخوری بهتره.....

مطمئن نیستم خوب باشه....

ماهیم فقط قزل یا سالمون بخور.....

عزیزم خوب ژن غلظت خونو داری..... که میتونه مهمتربن عامل برا سقطت باشه.... کاش قبلش اینارو داده بود ...

آره مناسفانه قبلش نمیدونستم باید این آز تخصصی رو بدم.

فقط تزریق آنوکساپارین برام کفایت میکنه؟ یا باید در کنارش آسپرین هم بخورم؟

دوستان عزیز میشه راهنمائیم کنید؟ من قراره به مدت یک هفته 28 تا آمپول menopure تزریق کنم بعد برم پیش دکترم احتمالا برای سونوگرافی که ببینه چندتا تخمک دارم. توی این تاپیک و سایت های دیگه خوندم بعضی ها توی عمل پانکچر هایپر شدن. یعنی چی هایپر شدن؟ هایپر شدن خوبه یا بده؟ من قرار نیست بعد از تخمک کشی برام انتقال بدن. قراره بعدش لاپاراسکوپی اندومتریوز بشم. می خوام بدونم بعد از این همه هزینه دارو ، ممکنه بگه هایپر نشدی برو 3 ماه دیگه بیا؟ فقط قراره تخمک رو فریز کنه.

آره مناسفانه قبلش نمیدونستم باید این آز تخصصی رو بدم. فقط تزریق آنوکساپارین برام کفایت میکنه؟ یا با ...

والا برا من آسپرینم تجویز کرده بود ولی بهم نساخت همون انوکسان داد.....

ولی ۳-۴ ماه قبل شروع سیکلم ب۶ و ۱۲ داشتم.....

مبارررررك باشه عزيزم ان شاءالله به سلامتي و دل خوش و به موقع نيني يا نينياي گلتونو بغل بگيرين، خيلي ...

سلامممم خوبین؟

چقدر دلم میخواست شما رو تو سایت ببینم.

تا جاییی که یادمه آندومتریوز داشتین و بعدش طبیعی باردار شدین که متاسفانه سقط شد.

الان تیکرتون رو دیدم که باردارین

خداروشکر 

مبارک باشه. ان شاالله به سلامتی و راحتی نی نی گلتون رو بغل بگیرید.

میتونم بپرسم بعد سقط چی کار کردید؟

عزیزم عمرا هایپر بشی با این ذخیره..... میگو هم فکر کنم نخوری بهتره..... مطمئن نیستم خوب باشه.... ...

سلام انا جان من همونم که توبیست ویک هفته زایمان دوقلو داشتم دوباره رفتم توسیکل میکرو ودوهفته دیگه پانکچر دارم خواستم من ازمایش انعقادی وایمنی دادم ازمایشه دیگه ای هست که انجام بدم تا دوباره زایمان زودرس نگیرم درضمن دکترمم طرازی هستن