2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
به به لاله جان♥️♥️خوش اومدی عزیزم دل نگرانت بودیم. خداروشکر که خودت و نی نی سالم و سلامت هستید. امی ...

ممنون عزیز دلم
خدا پشت و پناه همه ی مامانای اینده و مامانای حال و نی نی هاشون باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجان دردهای قبل پریودی اومده سراغم..... یاصابر

ایشالله این دردا برا مامان شدنته.....

خیلی از مامانامون درد پری داشتن قبل آز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی از لحاظ روحیه هم شبیه دوران قبل پریودم....😢😟

خوب تغییرات هورمونی بارداریم مشابه پری هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

از بی بی چک متنفرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

با روز انتقال امروز میشه روز ۱۳ انتقالم. بی بی چک گذاشتم منفی شد

حتی هاله کم رنگ هم نداشت

به خدا دیگه طاقت منفی شدن ندارم

دارم دق می کنم. 

چرا خدا صدای منو نمیشنوه......

به به سلام به روی ماه مامان طلااا...وااااااای که چقدر خوشحال شدم از دیدن اسم تون و خوش خبری ....خدار ...

ممنونم اتریسای مهربون
خوندن پیام هاتون برام قوت قلبه
اینکه دوستایی داری که در حال بی خبری هم هواتو دارن ، عالیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سه شنبه بعدی 6 هفته و 6 روزم میشه اگر برم سونو صدای قلبشون رو میشنوم ؟ 

احتمال خیلی زیاد میشنوی....

اما بودن دوستانی که دیرتر شنیدن....

دوستان زنگ زدن کلینیک گفتند تا وقتی بتا زیر هزار هست نیا چون چیزی تو سونو پیدا نیست من کی برم که قل ...

۲ هفته+۳روز+۱۶(۲هفته+۲روز) روز که میشه ۴ هفته و ۵ روز.....

یعنی دو هفته دیگه بری احتمالا بشنوی....

لاله جون خداروشكر كه سلامتين ، اميدوارم خيلي زود اين روزا بگذره و ني ني تونو سالم بغل كنيد فقط يه س ...

ممنون عزیز دلم

از هر تایمی میتونه انقباض ایجاد بشه
تو هفته های پایین تر یه کم تشخیصش سخت تره چون رحم پایینه و حس کردن سفتیش سخته
اما کلا انقباض یعنی رحم سفت میشه بعد از چند ثانیه که بین چند ثانیه کوتاه یا بلند تره میتونه طول بکشه، شل میشه
و این حالت از روزی یکی دو بار تا ساعتی چند بار میتونه تکرار بشه

[QUOTE= 67061780 ]عزیزم زود برو آز بده و بیا خبر خوب امروزو بده[/QUOTE] سلا جونم  رفتم ازمايش ...

عزیزم منتظر بتای خوشگلتیم.....

خدا رو شكر كه الان خوبي لاله جون، ولي واقعا از ترس كشتيمون خانوم، راستش منم ديروز اين حالتا رو داشتم ...

ممنون عزیزم
شرمنده سوگل جان

اره عزیزم حتما با دکتر مطرح کن

واقعا ؟ برای 5 /5 فقط یه نصف اضافه کرد؟؟؟ پس حتما همین که گفته تا 3 و 4 خوبه طبق مطالعه وزارت بهداشت ...

عزیزم مال من قبل انتقال زیر ۲ بود.....

از سالها پیش نصف قرص ۰/۱ از همون قرمزا میخوردم.....

بعد بتای + یهویی رفت رو ۵/۵.....

نصف قرص اضافه کرد شد یه قرص کامل ۰/۱ قرمزا....

اما با همین نصف تو یه هفته تی اس هاش رسید به ۰/۱ یا ۰/۳......

بعدش دوباره کم کرد نرمال شد دیگه و رسید به همون حدودای زیر ۲.....

ممنونم ک جواب دادی عزیزم پنجره هاروکه بستم پتوانداختم روم دردم آروم شددیگه نمیدونم ربطی داشته یانه آ ...

من کلا تو گرما هم معمولا یه چیزی رو شکم و کمرم میندازم....