2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
دوستان کسی بوده که هاله بی بی چک پررنگ نشده باشه وازمایشش مثبت باشه 

والا عزیز من که قلب جنینم تشکیل هم شده بود بی بی همچین پر رنگم نبود دیگه از جنین چند روزه چه توقعی داری!!!

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی بوده که هاله بی بی چک پررنگ نشده باشه وازمایشش مثبت باشه 

آره عزیزم.من حدودا ۶ روز بی بی چکم فقط هاله میانداخت.روز هفتم یه کم پررنگ تر شو وای بازم نه مثل خط اولی.وقتی بهد از ۶ روز از هاله بی بی چک رفتم از دادم، تازه بتا شده بود ۱۱۷

بعد از بتا ۱۱۷ تازه یه کمی  هاله اش پررنگ تر شد

دوست جونیا من سونو قلب رفتم فندق من ضربان قلب داشت این لحظه رو برا همه ی دوستای منتظرم خواستارم

مبارکت باشه خواهر الهی 120سال قلبش برات بتپه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم شما مرکز رفتین یا بیمارستان مادر؟ مشکلتون چی بود؟چرا جواب نگرفتین؟

مادر بودم. خودم لوله راستم بسته بود. شوهرم یه مقدار حرکتش کم. 

من فقط دوتا جنین تشکیل شد که انتقال دادم ونشد

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
عزیزم یزد مرکز ناباروری صفاییه رفتی یا بیمارستان مادر کودک؟مشکلت چی بود گلم؟

مادر افلاطونیان

لوله ام بسته بود ولی با ذخیره ۲ فقط ۳تا تخمک و دوتا جنین. که منفی شد

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
منظکرتون هر جعبه ۴۰۸ تومن؟ خوبه. خدا کنه اهواز گیر بیاد

عزیزم 900واحدیش 408000 تومن .هرروز 150واحد میزدم یعنی یک پن گونال 6روز کارمو راه مینداخت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

[QUOTE=67023600]سلام دوستم خوبی.دیروز قرار بود با هم انتقال داشته باشیم ولی برا من جنین تشکیل نشد با دلی شکسته اومدم ...[/QUOTE]

قربونت دلت سر اذان هست 

نارحت شدم عزيزم

دعات مى كنم

خوندم براى مادر شوهرم متن ات را نارحت شدن  برات كلى دعا مى كنه سر نمازش 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻