2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
عزیز دلم همیشه یادت باشه تعداد لالاتر از سقف شد برو بیمه تایید بگیر بعد برو داروخونه.....

الان چی می تونم برم بیمه؟ 10 تا از ۀمپول ها رو زدم. یعنی ممکن بود بیمه هزینه همه آمپول ها رو بده. داروخانه ای که بردم خودش اینترنتی مجوز بیمه رو گرفته بود.

عزیزم عسل باز بد نیست البته کنارش خنکیم بده اما این گرده نخل رو نده واقعا برا طبع گرم خوب نیست..... ...

وای بدتر نشه حالا😭چشم‌ میگم دیگه نخوره.چه‌میدونم.ادم وقتی منتظره به هر دری میزنه.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مرسی از راهنمائیت . بالاخره آمپول menopure پیدا کردم خریدم . برای 28 تا آمپول 2800 تومان دادم. ...

بیمه ندارین؟؟

بیمه ما تامین اجتماعی هستش به سه تاش ۱۵۰ تومن دادم 

من رویان میرم و ازداروخونه همونجاهم خریدم

خداجونم شکرت       
آناجون مثلا ده تا بخرم خوبه؟؟ بعد اینکه دز خاصی نداره فقط بگم امپول گونال اف ؟؟

ببین لاله جون ذخیرش از تو کمتر بود فکر کنم روزی یکی گونال داشت تازه با همون هایپر شد.....

ببین اگه گونال اف ۷۵ پیدا کردی که ظاهرا نیست فعلا همون ۱۰ تا بگیر.....

اما اگه پیدا نکردی گونال پن بگیر سر جمع حدود ۷۵۰ تاگونال باشه دیگه.....

یعنی معادل ده تا ۷۵.....

البته فکر کنم گونال پن ۷۵۰ که نیست.....

از دوستان گونال ۳۰۰-۴۰۰-۹۰۰ اینارو بالا پایین شنیدم....

خلاصه ببین چیا پیدا میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عیب نداره عزیزم به خودت نگیر  ماها باید خیلی قوی ترازاین حرفا باشیم     ...

خيلي بده عوض اينكه روحيه بدن اينجورين

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
سلام به همه دوستان عزيزم اميدوارم همگى خوب باشيد🙏😘🌸 چند روزى نبودم ٥٠صفحه اضافه شده😅 فكر نكنم ...

نه بابا مگه هواپیماست که بپرن.....

بپرنم چتر نجات دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شماهااکثرامریض دکترطرازی هستید 

نه عزیرم دکترای متفاوت هستن.....

نه بابا مگه هواپیماست که بپرن..... بپرنم چتر نجات دارن.....

سلام انا جانم خوبى دخملت خوبه😘💗 

چند روزى نبودم دلم براى همتون 

مخصوصا خود مهربونت تنگ شده بود 

نمى دونم مياد تو ذهنم 

اخه حالت پري كه داشتم كم شده 

فقط يكم حالت اش را دارم و سه شنبه هم كه ازمايش خون دارم 🙈🙈🙈🙈

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
فدات بشم عزیزم..... قربون تک تکتون که به فکرین..... بله به نظرم داره کمرنگتر میشه البته مطمئن نیست ...

فداتوووون، بهترين كار همينه دست همسرت درد نكنه، برگشتين لطفا بگيد چطور شد

آنا جان سونوي وزن رفتي؟ چطور بود؟ يه سوال ديگه اينكه از هفته ٣٠ به بعد بازم آزمايش هست؟ همون ديابت و تيروييد و عفونت يا نه ديگه؟