2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
آنا جون اصلا دقیق نمیدونم خودمم سردر گمم آخرین پریودی درست من ۲۷ خرداد بوده من آخر تیر منتظر پری بود ...

چه سورپرایز شیرینی....مبارکت باشه گلم...بادلی خوش

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
عزیزم مبارکت باشه.... آره زنگ بزن وقت بگیر...... چند روز تاخیر داشتی؟

سلام گلم .من از روز ۱۶ پری تا امروز ک سی و یک پری هستم روزی دو تا پروژسترون پنج میلی خوردم یعنی ب مدت ۱۶ روز خوردم . الان رفتم دسشویی تا چیزای سیاه و قیر مانند و ب حالت پودر پودری دیدم اینا چیه ؟؟ مگه ن تا وقتی پروژیترون میخوری نباید عادت شیم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاااااااااا  هرچی میگین خودتونین     هرکی فحش میده     به خدا اشتباه ...

ای خداااااا ، خدیاااا صد هزار مرتبه شکرت . الهی بهترین دورانو سپری کنی 😍❤😘😘😘

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
آنا جون اصلا دقیق نمیدونم خودمم سردر گمم آخرین پریودی درست من ۲۷ خرداد بوده من آخر تیر منتظر پری بود ...

واي چقدر خوشحال شدم از اينكه طبيعي باردار شدين

انشالا ٩ ماه عاليو پشت سر بزاريد و ني ني تونو صحيحو سالم بغل كنيد

باشه ممنون عزیزم  بنظرتون کیفیت تخمک با اینوفولیک بهتر میشه؟؟

والا الان دارم میخورم روزی ۲تا پودر و مقدار و تعداد تخمک هام کم هست تو این هفته یه ازمایش  AMH میدم ببینم بهترشده خبرش رو میگم

انشالله که تاثیر داره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم به دارو حساسیت داده به دکتر نشون بده حتما و دارو رو قطع کن من هم حساسیت دارو دارم اینجوری میش ...

کدوم دارو؟

آخه فقط شیاف بود و شربت آموکسی سیلین.....

آخه چند روزه (از پنجشنبه) اینارو دادم یهویی امروز صبح اینطوری شد.....

شیاف که دیگه تبش قطع شد ندادم فقط شربتشو الان دارم میدم گفته تا پنج روز.....

یعنی از آموکسی سیلینه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من جنینم بلاست بوده میتونم ۱۲ انتقال آزمایش بدم؟

عزیزم اگه از استرست رو کم میکنه بده اما اگه بتات کم بود هول نکن چون ممکنه از مامانای نوع بتای پایین باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

یعنی آخر تیر پریود نشدی؟؟؟؟؟

با این حساب یعنی یه ماه تقریبا تاخیر داری؟

پس وقت بگیر الان قلب خوشگلشم تشکیل شده.....

کدوم دارو؟ آخه فقط شیاف بود و شربت آموکسی سیلین..... آخه چند روزه (از پنجشنبه) اینارو دادم یهویی ا ...

احتمالا اموکسی سیلینِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام گلم .من از روز ۱۶ پری تا امروز ک سی و یک پری هستم روزی دو تا پروژسترون پنج میلی خوردم یعنی ب مد ...

عزیزم بعضیا حین مصرف پروژسترونم پریود میشن بدن با بدن فرق داره......

با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه.....

والا الان دارم میخورم روزی ۲تا پودر و مقدار و تعداد تخمک هام کم هست تو این هفته یه ازمایش  AMH ...

عزیزم آ ام هاش که بالا نمیره.....

یه چیز مادر زادیه.....

ایشالله کیفیت تخمکات قراره با دارو بهتر بشن نه عدد ذخیره.....

عزیزم پرولاکتینت خیلی بالا نیست نهایت یه دوره کوتاه دارو بگیری حله..... اما برا شرایط همسرت تغداد خ ...

ممنونم عزیزم.اخه ما سه ماه پیش رفتیم دکتر دارو داده.حالا بعد عید باید باز بریم پیش دکتر.و خودم چند روز پیش متوجه شدم پرولاکتینم بالاس.حالا بنظرت با این شرایط بریم پیش دکتر؟یا صبر کنم قرصای من تموم شه؟اصلا ممکنه میکرو انجام بدن برای کسی که پرولاکتینش بالاس؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم