2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
آناجون دوس جونا آزمایش دومم روز روز ۱۴ انتقال ۵۰۳ شد. به مامای دکترم زنگ زدم گفت وقتی به هزار رسی ...

خدا رو شکر عالیه مبارک باشه عزیزم

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون خواهر عزیزم لطف دارید خوب بوده بتا.؟بیشتر از ۴ برابر شده

آره عالیه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها.امروز اومده بودم برا انتقال ولی میگن کیفیت جنینا خوب نیست نمیشه انتقال داد....بغض داره خ ...

😔😔😔😔عزیزم اصلا نمیدونم چی بگم 

چرا اینطور شد آخه؟

فقط از خدا میخوام بهت آرامش بده 

خداجونم شکرت       
تازه صبح زنگ زدن عموی جوان شوهرم فوت شد یعنی همش خبر بد پشت هم حالا موندم اگه انشاالله رفته باشه ب ...

عزیزم شما فقط به فکر خودت باش. ایشالله بسلامت بگذرونی‌. اصلن تو مراسم شرکت نکن. بگن که بارداری. هیچکی مهمتر از خودت نیس. بعد اینهمه سختی به نتیجه رسیدی نزار مشکلات اطرافیا بهت استرس بده. 

آخه كي باورش ميشه اين بي بي چك در حال افت بتا باشه؟؟؟😭😭😭😭😭 اينقدر گريه كردما  داروهامم ق ...

این حتما مثبته

ازمایشو تکرار کردی؟ یا سر خود داروهارو قط کردین؟

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آناجون دوس جونا آزمایش دومم روز روز ۱۴ انتقال ۵۰۳ شد. به مامای دکترم زنگ زدم گفت وقتی به هزار رسی ...

مبارک باشه عزیزم ، مثل من شدیاااا😂😍 

بچه ها به نظرتون فردا که روز بیست و یکمم هست برم دوباره تکرار کنم آزمایشمو ؟ روز ۱۵ تیترم ۵۱۳ بود 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏