2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
سلام به همگی من سه شنبه ازمایش  بتا داده بودم و بتام +شده بود دکتر درخواست تیتر نداده بود ولی ...

ثمین جون اصلا ب عدد بتا توجه نکن عزیزم مهم رشد بتات هست ک خداروشکر برای شما نرماله...لک قهوه ای ک اکثر باردار ها دارن نگران نباش مامانی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه كي باورش ميشه اين بي بي چك در حال افت بتا باشه؟؟؟😭😭😭😭😭 اينقدر گريه كردما  داروهامم ق ...

چرا داروهات رو قطع کردی ؟؟؟؟ امروز دوباره آزمایش دادی ؟ برو آزمایش سومت رو بده بعد با دکترت مشورت کن سرخود داروهات رو قطع نکن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

سلام به همه .. بچه ها نمیدونم الان هر کی مطلب منو میخونه دقیقا تو چه مرحله ایه، اما میخاستم یه نکته ی مهم در خصوص لکه بینی بعد از انتقال بگم

یکی از عواملش ممکنه سر وقت تزریق نکردن آمپولتون (پروژسترون) باشه

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
آخه كي باورش ميشه اين بي بي چك در حال افت بتا باشه؟؟؟😭😭😭😭😭 اينقدر گريه كردما  داروهامم ق ...

عزیز دلم من که میگم تکرار کن پشیمون میشیا!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جونم شما مامانی برا منم دعا کن چند روز پیش گفتم عقب انداختم میترسم بی بی بزنم امروز بالاخره بی ...

عزیز دلم تو رو خدا برین آز بدین و بتای تپلتونو بذارین کلی شار ژ بشیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان باران

تعجب میکنم از شما

عزیزم چرا بدون مشورت پزشک داروهاتو قطع کردی؟شما بارداری خانوم چرا دستی دستی داری بچه رو از بین میبری و خودتو داغون میکنی!!!؟همین الان برو ازمایش بده. کاش من الان پیشت بودم خودم بزور میبردمت ازمایشگاه. لطفا به حرف های ما دوستات اعتماد کن و برو از بده