2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست
سلام به همگی من سه شنبه ازمایش  بتا داده بودم و بتام +شده بود دکتر درخواست تیتر نداده بود ولی ...

عزیزم خدارو شکر همه چی داره خوب پیش میره....

عزیزم والا معمولا موقع لک بهتره یکیو لااقل قطع کنی اما با دکترت مشورت کن.....

به نظرم باهاش مشورت کن اگه صلاح دونست فعلا آسپرینو قطع کن ببین چی میشه اگه قطع شد که انوکسانو ادامه بده نه که میتونی انوکسانم موقتا قطع کنی.....

پروژسترون چی اضافه نکرده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خدارو شکر همه چی داره خوب پیش میره.... عزیزم والا معمولا موقع لک بهتره یکیو لااقل قطع کنی اما ...

پروژسترون 2تا شیاف بود که 3تاش کرده.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدارو شکر همه چی داره خوب پیش میره.... عزیزم والا معمولا موقع لک بهتره یکیو لااقل قطع کنی اما ...

آنا جون بهتر نیست 1دونه امپول پروژسترون بزنم 2تا شیاف؟آخه دفعه ی پیش با امپول لک قطع شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بین آنوکسان و پروژسترون فاصله بدم یا نمیخواد؟بعد قبل زدن آنوکسان یخ میذارم رو شکمم که ی کم بی حس بشه بعدشم میذارم مشکلی که نیست؟

فکر نکنم سنخیتی داشته باشن.....

اره خودمم فکرشو کردم ولی تنها انتی بیوتیکی که اینجا دارن همین اموکسی هست.براهمین گفتم😄

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
آنا جون بهتر نیست 1دونه امپول پروژسترون بزنم 2تا شیاف؟آخه دفعه ی پیش با امپول لک قطع شد

به نظرم بد نیست آمپولم داشته باشی.....

باز ببین نظر دکترت چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بین آنوکسان و پروژسترون فاصله بدم یا نمیخواد؟بعد قبل زدن آنوکسان یخ میذارم رو شکمم که ی کم بی حس بشه ...

عزیزم حتما فاصله بده کم کم دو ساعت.....

من خودن یکیو صبح و یکیو شب میزدم که بهتره شب انوکسان باشه....

عزیزم حتما فاصله بده کم کم دو ساعت..... من خودن یکیو صبح و یکیو شب میزدم که بهتره شب انوکسان باشه.. ...

ممنونم خواهری بابت راهنماییت

عزیزم همسرم رفته از اینایی که میگیرن رو پیشونی خریده..... میگفت چون دیدم اجازه نمیده چیزی تو گوشش ک ...

اكثرا نزديك همديگه هستن، ولي درسته تو سن دختر شما كه خيلي سخته بذارين تو گوشش، ان شاءالله كه فردا خووووب و سرحال ميشه پرنسسمون

سلام انا و دوستان...انا جون من شکمم باد کرده انگار احساس میکنم بزرگه.دوستانی که منوپور با hmg زدید ط ...

خوب باعث نفخ که میشه....

نمیدونم از چه نظر میگی باد کرده....

منظورت محل تزریقه؟

@تورک_آنا      من باز ترشحات قهو ه ای دارم😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
@تورک_آنا      من باز ترشحات قهو ه ای دارم😑

کی نداره اون بیاد اعلام کنه.من که میبینم قاطی میکنم اساسی

عزیزم حتما فاصله بده کم کم دو ساعت..... من خودن یکیو صبح و یکیو شب میزدم که بهتره شب انوکسان باشه.. ...

اناجون من امروز استرس داشتم، يه فنجون كوچولو گل گاو زبون خوردم، هنوز شش سيكلم اقدام نرفتم، حالا شنيدم گل گاو زبون واس تخمك خوب ني نگران شدم، شما چيزي ميدونين در اين مورد؟

...
کی نداره اون بیاد اعلام کنه.من که میبینم قاطی میکنم اساسی

والا ثمین بعد آخرین بتام ک ۶ شد سوم مرداد.. همینجور لک و ترشح و خونریزی.... قهو ه ای قرمز...

میگه سرو بکوب به دیوار😁😁😁😁😁😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘