2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
ممنون عزیزم..... توکل به خدا..... مونده بودم کجا برم..... ممنون که گفتی.... بیمارستان مفید چی او ...

آنا جون يكي از فاميلهاي من پزشكه ميگه بچم مريض بشه فقط ميبرم علي اصغر تو ظفره

آره آخه باید 100 میشد چرا اینقدر ثابته؟؟؟

عزیزم یا داره پایین میاد یا اول تعداد دو تا بوده بعد یکی متوقف شده.....

پس تکرارش کن که دومی بالا رفت یعنی جای امید هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان تقریبا ثابت مونده من همش نگران ep هستم

عزیزم خارج رحمی فکر کنم بالا میره پایین نمیاد ولی ریتمش درست نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا منم از این بابت معمولا برا رفتن به بیمارستان و مراکز درمانی مقاومت میکنم اما این دفعه واقعا ت ...

اره خوب اگه با استامینوفن و پاشویه کنترل نشه که حتما باید بره پزشک ببینه. ایشالا که بلاش دوره تا این بچه ها بزرگ بشن ماها کلی استرس میکشیم. خدا نگه دار همشون باشه ایشالا

امروز ۱۳ پری هستم نمیتونم سر خود ال دی بخورم که کیست نزنم؟؟

عزیزم فکر نکنم تاثیر بذاره چون فولیارو داری......

اگه آزاد بشن و دفع بشن یعنی مشکلی نیست.....

درسته عزیزم دکترم گف متفورمین برای کسایی هستش که قند و fshبالایی دارن ولی من قندو fshام خوب بود ولی ...

منم قندم اوکی بود ولی برای کسایی ک قندشون بالا هست تجویز میشه هم برای پلی کیستیکها هم برای کسایی ک پریودی نا منظم دارن هم برای لاغری ک سوخت و ساز میبره بالا...نمیدونم عزیزم بهتره از دکترت بپرسی

خانمایی که متفورمین میخورین با متفورمین هرماه سر موعدتون پریود میشین ؟؟؟ این قرص تازه برای من تجویز ...

من تو سيكل قبليم ميخوردم ولي بازم پريوديام سر موعد نميشد

مثل بقيه دارو ها اثرش رو هر كس متفاوت

پس چرا ثابته؟؟ این واسم سواله اگه در حال سقطه باید به زیر 100 میرسید

عزيزم نميشه با يه ازمايش بتا گفت مشكلي هست يا نه، من حتي بعد قطع دارو هام بتام تا ١٠٠ اينا اومد پايين باز تا ٤٠٠ اينا رفت بالا

پس الكي به خودت استرس نده، زودتر با دكترتون تماس بگيريد 

عزيزم نميشه با يه ازمايش بتا گفت مشكلي هست يا نه، من حتي بعد قطع دارو هام بتام تا ١٠٠ اينا اومد پايي ...

تا شنبه که نیست باید صبر کنم

اون موقع هم باید برم از

ولی خودم میدونم داره تموم میشه

والا عزیزم نمیدونم چیه به خدا..... اول فقط پیشونیش داغ بود..... بعد همه بدنش زاغ شد..... شب به بن ...

آنا جون من بچه برادرم همين علايم رو داشت، فقط طب بدون هيچ نشونه ديگه، دكتر گفت تب فصليه، البته اهواز به خاطر وصعيت هواش اين تب ها بين بچه ها بيشتر اپيدمي شده، ميدونم سخته ولي سعي كن نفست به نفسش زياد نخوره چون معلوم نيست علت چيه، انشالا امروز حالش عالي ميشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام دوستان جواب آزمو گرفتم ۱۱۷ برای روز دوازده خوبه؟

مبارک باشه عزیزم بسلامتی و راحتی ۹ماه رو سپری کنی🌺🌺🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اشکال نداره حتما خواست خدا بوده .بتام 0/1شد فک نکنم دیگه بالاتر بره

عزیزم غصه نخوری ها... باید صبور باشیم تو این راه امیدوارم خدا بهترین زمان بهت یه فسقلی خوشگل بده

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی