2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
خب خیلی از این علائم مربوط به داروهایی هست که استفاده کردین.امیدوارم هر چی به خیر و صلاحه براتون پیش ...

ممنون.آخه اصلا اینا رو تداشتم تا یکی دو روز قبل موعد پری.

به نظرتون نرم از بدم؟ 

هم بتا هم تیروئید چون کم کاری دارم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انشاالله که باردار باشی .هر چی خیر واست پیش بیاد و لابت منفی شدن متاسفم .توکل بخدا باشه .ولی بعد منف ...

ممنون عزیزم.

البته انتقال ندادم.پریود بشم باید برم برای انتقال.

توکل به خدا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما به لطف خدا عالیه.....

سلام آنا جون خوبی

من رفتم پیش چند تا متخصص که گفتن ما از مشکل تو سر در نمیاریم .پیش چند تا فوق متخصص رفتم ازمایشاتی که داده بودم رو نگاه کردن گفتن مشکلی نداری فقط باید هیسترو بشی شاید سپتومی یا ....که ازمایشات سی دی مارکرها رو گفتم بنویسد گفتن مهم هاشو دادی و انعقادی حتمان موقع مثبت شدن باید اسپرین و هپارین بزنی .ایمنی هم چند تا مهمش رو انجام دادی و نیازی نیست اگه هم مشکل ایمنی باشه  درمان نداره .گفتم سرم چیه میدن .گفت تجربه ثابت کرده زدن یا نزدن سرم تاثیری نداشته.واسه همین دکترا دیگه اصراری به سرم زدن ندارن.یکی از دوستام هم گفت به منم تجویز شده بود چون پیدا نکردم نزدم و واسم مشکلی پیش نیومد و نی نی داره. ....هر چی گفتم سی دی مارکرها رو ننوشتن گفتن دیگه اینا منسوخ شده و هزینه اضافیه. 

رفتیم مرکز ناباروری ابن سینا .همسرم ازمایش داد.دی ان ای همون شکست اسپرم که شما گفتید. جوابش اومد گفتن نرمال و خوبه ...چون کم تحرکی و کم بودن مرفولوژی داشت.گفت فقط مورفولوژی چهار باید باید سه هست که تعداد زیاد اسپرم جبرانش کرده .ایشان نرمال هستن.کلی نذر کرده بودم امامزاده صالح .

اینم ازمایشاتش کسی سر در میاره بگه ممنون میشم اینا چیه

فدات بشم عزیزم..... هنوزم تب داره نمیدونم برا چیه..... احتمالا دندون داره در نیاره نمیدونم والا... ...

فقط تب داره؟ خدایی نکرده تهوع و اسهال؟ آنا نکنه آبله مرغون باشه...آخه اولش تب میکنه بعد دونه میریزه بیرون

سلام عزیزم من ی سوال داشتم بعداز۶ماه ک ازمیکروی ناموفقم گذشت وشوهرم تحت نظردکتراورولوژیست بودبه لطف ...

عزیزم به سلامتی مبارکت باشه، آخ که چه قدر سورپرایز شدن می چسبه😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩

اگه حداقل نیم ساعت میخوابی اونی که میاد قسمت مومشه داروش جذب شده.....

آنا جون 

با توجه به جواب ازمایشات همسرم که خوب و نرماله .گفت شما مشکلی نداری .و احتمالا مشکل یا از خانمه یا جزو 15درصد ناشناخته هستید .یه سری هم ازمایش ایمنی و عکس رنگی و ....واسه من نوشت .

که دیگه اومدیم شهرستان انشاالله اینجا داشته باشه انجام بدم ببینم چی میشه .

و هیسترو هم که مهرماه پیش رزاقی وقت ویزیت دارم اگه لازم بود میگم ایشون انجام بده شنیدم تو هیسترو خوبه کارش...

اینم یه سری ازمایش واسه منه که اگه کسی سر در میاره بگه ممنون میشم اینا دقیقان  چیه.

عزیزم نگران نباش..... سه تارو با هم میریزی تو یه سرنگ میزنی..... منوپیور داروی خوبیه ایشالله کلی ت ...

انا جون جوانه گندم برای قبل خوبه با بعد انتقال؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
بعد مرکز انتقالم گفت منفی شد دیگه نمیخواد آز بدی

غزیزم خیلی ناراحت شدم اما کاش تکرار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون شما بیمارستان آبان زایمان کردی؟ راضی بودی ؟

من از زایمانم راضی بودم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. بازم منفی بود. یعنی خط دوم بجای اینکه صورتی باشه مثلا هاله سفید داشت و راست و چپش صورتی بود. ...

عزیزم به بی بی اعتباری نیست آز بده.....

فدات بشم عزیزم..... هنوزم تب داره نمیدونم برا چیه..... احتمالا دندون داره در نیاره نمیدونم والا... ...

آنا جان تب های بی علت تو بچه ها چند وقته زیاد شده، اگر نگرانی بیمارستان نیکان برو، اونجا مطمئنه

سلام آنا جون من دوهفته دیگه انتقال دارم دکتر برای ریزش مو بهم آ مپول بیوتین داده اگه حالا این امپول ...

عزیزم با دکتر زنانت مشورت کن من تجربه این آمپولو ندارم.....

فقط بازمه منم شدیدا بعد زایمان ریزش مو داشتم آمپول بکمپلکس میزدم خوب بود.....