2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان. من طبع خودم گرمه ولی رحمم سرده.منم همینارو رعایت میکنم ولی خب تو زمان غیر پریود سردی هم استفا ...

همین روال خوبه.....

یا میتونی گرمی بخوری کنارش مثلا کاسنی بخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم می شه جواب سوال منم بدی

من عزیزم؟

ممنون میشم سوالتو تکرار کنی چون اصلا یادم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که انتقال جنین داشتید همتون آمپول انوکسارین سدیم داشتید؟

نه عزیزم.....

همه ندارن.....

میدونی چرا به من داده؟ هر روز صبح باید تزریق کنم پردونیزول هم داده

حتما مشکل انعقادی داری.....

پرد هم برا ایمنی داده....

دوستای گلم امروز رفتم سونو و خودم به دکتر پیشنهاد سیکل نچرال رو برای انتقال دادم چون نمیخواستم استرادیول بخورم. اتفاقا دکترم استقبال کرد و گفت امتحان میکنیم ببینیم چی میشه. منم برای افزایش ضخامت اندومتر دارم به توصیه های دوستان اینجا عمل میکنم تا ببینم خدا چی میخواد. میخوام ویتامین ای و اینوفولیک هم بخورم. کسی تجربه ای در این مورد داره؟برای رشد بهتر فولیکول چیکار کنم؟

سلام آنا جانم دلم خیلی برات تنگ شده بود خوبی عزیزم؟دختر گلت خوبه؟امیدوارم بارداریت راحت و آسوده سپ ...

سلام عزیزم.....

خوبم.....

شادی جون همون شادی قدیممونی؟

سلام عزیزم..... خوبم..... شادی جون همون شادی قدیممونی؟

سلام عزیزم من ی سوال داشتم بعداز۶ماه ک ازمیکروی ناموفقم گذشت وشوهرم تحت نظردکتراورولوژیست بودبه لطف خدادیروزجواب آزبارداریم مثبت بود

جوابوبردم پیش دکتردیگه برام تیترننوشت بهم گفت۱۳شهریوربیابرای سونومن آخرین پریودم ک شدم روز۲۳تیربودالان من چندهفتمه؟بهم شیاف پروژسترون دادگفت۱ماه استفاده کن امامن نگرانم نمیدونم چرا

ثمین جون نازنین خکلی تبریک میگم عزیزم  خداروشکررررررررررررر من دیروز از این مطب به اون. مطب و ...

ممنونم خواهرییییییی .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

رعدوبرق جان😍

ثمین جان😍

باران جان😍

مامان شدنتون مبارک🍃🍃🍃

ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشید وبه سلامت گلهاتون رو بغل کنید🤗🤗🤗🤗🤗🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!