2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
خوب چطور میتونی وقتی حسشو داری کش ندی..... والا بعضیا میگن نشونه مشکلیه دقیق نمیدونم اما فکر کنم یه ...

شرطی شدم، از وقتی راجع به کش اومدن حرف شد، همش دلم میخواد خودمو بکشم!! خخخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
[QUOTE= 66715377 ]عزیزم توی همین سایت دوستان گفتند باخوردن لوبیاسبز پخته وآجیل سویا وگوجه فرنگی ونشا ...

عزیزم اینو نمی دونم

من خودم این ماه می خوام لوبیاسبز وگوجه رو امتحان کنم ببینم چطوره

من بعد عمل هیسترو ضخامت رحمم کم شده وتوی دوماه قبل که یه سیکل با محرکها ویه سیکل iuiبود توی سونو ضخامت کم بود که دکترقبلی بهم استرادیول داد ولی این سری دکترم روعوض کردم چیزی نگفت هر چند توی عکس رنگی نوشته بود ضخامت رحم کمه وواین ماه ال دی داده ودیگه بهم محرکها رو داده وگفته از پری شروع کنم برای میکروحالا نمی دونم دوباره برم پیشش ومسئله ضخامت رو توی سونوهای قبلی بهش بگم یا بزارم همون ۵پری که گفته بیا پیشم بهش بگم؟استرادیول رو از چند دوره میدن؟من از سوم دوره خوردم سری پیش

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان میشه لطف کنی بگی اصلاح تغذیه برا رحم سرد چی بوده؟

والا من برا رحم سرد با طبع سرد اینارو رعایت کردم.....

فقط گرمی خوردم از یه سال قبل تا ماه سوم بارداریم....

یعنی بستگی به شدت سردی داره و باید هر کسی خودش حدس بزنه کجا باید اعتدال رو رعایت کنه.....

آب سرد و یخ رو کنار گذاشتم.....

موقع پری حموم نرفتم، شستشو نکردم،.....

اما اگه کسی با طبع گرم رحمش سرد باشه به کم تغذیه سختتره چون حفظ اعتدالم باید بکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واسه استرادیولم که بالاس؟؟

عزیزم خوب شاید بالا نبوده من که میگم ممکنه بالا نباشه.....

اگه لازم بود میدادن.....

حالا اگه شک داری زنگ بزن یاداوری کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستى لوبيا سبز خوبه؟ لوبيا پلو خوردنش خوبه ؟

من چون طبعم سرد بود خیلی نخوردم.....

اما در کل خوبه....

[QUOTE= 66691958 ]نه دیگه همونه دیگه..... مهرم که داره..... دبل ماکرارو مینویسه و سونوی ان تی..... ب ...

عزیزم عفونیارو نمیدونم اما تیروئیدو حتما باید چک کنی.....

عفونیام اگه ۶ ماه بگذره باید تکرار کنی.....

عزیزم اینو نمی دونم  من خودم این ماه می خوام لوبیاسبز وگوجه رو امتحان کنم ببینم چطوره من بعد ...

اگه داروی تحریک تخمدان داری شاید نده بستگی به شرایطت داره چون اونا خودشون ضخامتو بالا میبرن.....

[QUOTE=66718989]عزیزم عفونیارو نمیدونم اما تیروئیدو حتما باید چک کنی..... عفونیام اگه ۶ ماه بگذره باید تکرار کنی... ...[/QUOTE]

سر باردارى هات چند بار عفونى ها را دادى جونم ؟

من از ديگران شنيدم همون أوايل باردارى بوده 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
حتى باردار هم باشى و أوايل  باردارى داده باشى

والا برا من که موقع پانکچر داده بودم تو بارداریمم نوشته بود برام.....

تیروئیدم حتما باید اوایل بارداری چک کنی چون خیلی وقتا اوایل بارداری بالا میره.....

مال من قبلش زیر دو بود یهویی بعد بتای + رسید به ۵/۵.....

چون اوایل جنین غده تیروئید نداره و جورشو مامان میکشه و احتمال کم کاری خیلی بالاست.....

[QUOTE= 66718989 ]عزیزم عفونیارو نمیدونم اما تیروئیدو حتما باید چک کنی..... عفونیام اگه ۶ ماه بگذره ...

والا سری قبلو دقیق یادم نیست.....

اما این سری که طبیعی بود غربال اول داشتم.....

قبلیم میدونم موقع پانکچر بود.....

بعدشم تو بارداری میدونم یه بار بود یا غربال اول یا ماه ۷ چون سر این دو چکاپ کامل داشتم.....

سلام آنا جون من رفتم پیش دکتر زرنانی این آزمایشها رو. که عکسش میفرستم برام نوشتن

گفت چون تازه انتقال دادم فعلا نمیشه آز بدم

برای اواخر مهرماه تاریخ زد

گفت برم آزمایشگاه کاج

پیش دکتر نصر هم رفتم ایشونم گفتن باید. دوباره عکس رنگی رحم بندازم و ببرم

گفتن احتمال میدن که عمل لاپراسکوپیم کامل انجام نشده باشه و مایعی چیزی بریزه داخل رحم و جلوی لانه گزینی رو. بگیره

قرار شد شرح عملم با جواب عکس رنگی رو ببرم

لاپراسکوپی هردولوله م با دکتر شادجو. بود

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس