2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
سلام آنای مهربونم من امروز پانکچر شدم.از شش تا چهارتا برام کشیدن گفتن شنبه برم.اگه لقاح صورت گرفت ا ...

عزیزم فکر کنم استرادیولت خیلی بالا نبودا.....

توکلت به خدا باشه ایشالله بهترینا منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چه ربطی داره؟ مگه چه ایرادی داره هر دو او + باشن؟

والا من خودم ك اومثبتم شوهرم اومنفي.اين سوالي ك پرسيدم واسه عروس عموم بوددوبارطبيعي باردارشده دوماهش ك ميشه سقط ميكنه ميگفت شايدب گروه خوني ربط داره

والا من خودم ك اومثبتم شوهرم اومنفي.اين سوالي ك پرسيدم واسه عروس عموم بوددوبارطبيعي باردارشده دوماهش ...

نه عزیزم گروه خونیشون مشکلی نداره....

مگر اینکه از نظر ژنتیکی یاکرومزومی مورد داشته باشن وگرنه گروه خونیشون موردی نداره!!!!!

باید دنبال علت باشه که مطمئنا چیزی غیر  o+ بودنشونه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منو یه روز قبل عمل بستری کردن..... انما و شستشوی روده داشتم.... فرداش عمل کردن..... پس فردا ...

چقدر زیاد. شستشوی معده برای چی؟ من فکر می کردم همون روز صبح میریم برای عمل تا ظهر هم میایم بیرون

استرادیولم 1187بود

نکنه باعث بشه لانه گزینی یا لقاح خوب صورت نگیره ؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
چقدر زیاد. شستشوی معده برای چی؟ من فکر می کردم همون روز صبح میریم برای عمل تا ظهر هم میایم بیرون

عزیزم معده نه روده!!!!!

چون باید روده ها خالی میبودن.....

البته شاید برا من اینطوری بود اما فکر کنم بقیه بیمارا هم انما داشتن.....

چون فکر کنم میخواستن روده هارو هم چک کنن.....

مثلا بعد عمل بهمن گفتن شانس آوردی آندو داشت به روده هات میرسید.....

عزیزم لاپرای تشخیصی مطمئنا سبکتره من عملم فقط سه ساعت طول کشیده بود!!!!!

استرادیولم 1187بود نکنه باعث بشه لانه گزینی یا لقاح خوب صورت نگیره ؟؟

عزیزم فکر کنم مال لاله جون دو سه هزار بود ولی انتقال دادن و +م شد....

حالا شاید برا شما با توجه به تعداد تخمکا بالا باشه نمیدونم.....

این ازمایشا میدونین چه ازمایشی هستن که دکتر واسم نوشته؟؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم فکر کنم مال لاله جون دو سه هزار بود ولی انتقال دادن و +م شد.... حالا شاید برا شما با توجه به ...

آنااااااا پس چرا دارویی بهم نداده؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام انا جون .عزیزم روزی که برای آز بتا هست امپول پروژسترون باید زده بشه یا نه؟و اگه جواب مثبت بشه ب ...

عزیزم بله بزن.....

+ هم بشه که ایشالله میشه تا ۱۲ هفتگی معمولا داری.....

این ازمایشا میدونین چه ازمایشی هستن که دکتر واسم نوشته؟؟؟

عزیزم اینا ایمنین البته غیر سی دی مارکرا.....

آنااااااا پس چرا دارویی بهم نداده؟

چه دارویی عزیزم؟