2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
وااااای ثمین جونم الهی هزار مرتبه شکرت خدایا ممنونیم بخاطر شادی آجیامون چقد خوشحال شدم برات عزیزم ان ...

ممنونم خواهری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاالله 9 ماه بچسبه به دلت همیشه دلت شاد باشه ثمین جان میگی بتات چند بود/؟

ممنونم خواهری دکتر اینبار تیتر ننوشت گفت تو استرس نگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات عزیزم...... خوشمزه بود خیلی..... ابن کیک خوردن داره.....

فقط نمیدونم کی میتونم زحماتتو جبران کنم

الهى الهى😍😍😍 واقعا از ته دل خوشحال شدم اين مثبت شدن نه تنها به تو و همسرت بلكه به تك تك ماها ...

ممنونم خواهری

دوستان من فردا روز دوم پری هستم ودوباره میخوام برم تو سیکل انتقال جنین فریز   دفعه قبل با روزی ...

والا دوستان گوجه رو میگفتن خوبه.....

روزی ۴-۵ تا.....

آب زیاد.....

پیاده روی.....

اینارو دوستان گفتن خوبه نمیدونم چون من تجربه شو نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
می خوام نمونه ش رو ببینم چطور تفسیر می شه  خودم می خوام برم انجام بدم

عزیزم خوب تفسیر دوتاییا واقعا تخصصیه....

تکیام که معمولا رنج دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط نمیدونم کی میتونم زحماتتو جبران کنم

همینکه وروجکاتو بغل کنی خودش اساسی ترین جبرانه!!!!!

ان شاءالله . تکون ها هم یه روز زیاده در حدی که انگار میخواد شکمم پاره کنه.ولی فرداش خیلی آروم تر میش ...

دقيقا مثل شماست منم، يه روز خيلي خوبه به جاش دو روز استراحت ميكنه !!! سركارمون گذاشتن اينا انگار

بعد مثبت هم دادم، ازمايش ٣ ماه اولو، كه قسمت دفع پروتعينشو فرستادم كه ببينيد

اوکی پس شکر خدا مشکلی نبوده.....

سلام عزیزم. من دیروز پریود شدم و امروز رفتم برای سونوگرافی ولی دکترم نبود قراره فردا دوباره برم. گوی ...

بسلامتی عزیزم انشاالله موفق باشی.

بخاطر امپول چندروز تاخیر پری داشتی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

انا جان لطفا اگه اطلاع داري جوابم بده

من امروز از خون داشتم هر وقت ازمايش ميدم فشارم ميفته و سردرد شديد و تهوع ميگيرم

امروزم همين طور شدم

قرص ال دي خوردم بعدش گلاب به روت بخاطر سر درد شديدم بالا اوردم

نميدونم مجدد بخورم قرص رو يا نه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه عزیزم آندومتریوز دارم با سه جنین فریز که نمیدونم چکار کنم...یکی میگه عمل کن...یکی میگه نکن...منم ...

سلام عزیزم منم مریض دکتر آصف جاه هستم و اندومتریوز هم بودم . به نظرم هر چی گفت و گوش کن بسیار باتجربه است  منم چند روز پیش لاپرا و هیسترو داشتم باخودش و بعد از عمل مشخص شد گرید ۴ بودم . این اندومتریوز کوفتی تمام بدنمو درگیر کرده بود اگر برگردم سالهای قبل بی شک زودتر اقدام میکردم برای جراحی