2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
عزیزم چند تا جنین فریز داری؟

۷تا دارم فرناز جون..

۱۳تا بود.. که سری پیش دوتا نی ستایی باز کرده بودن که ستاش رو انتقال دادن. و ستاش از بین رفتن..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=66598745]کار خیلی خیلی خوبی میکنی😚😚😙 من تو ذهنم اتاقشم چیدم😍 میدونم که میاد بزودی😚[/QUOTE]

خوبى عزيزم 

عاشق انرژى مثبت ات هستم چه خوبه كه هستى پيش ما با اين روحيه عالى 

انشالله زودى دامنت سبز شه عزيزم 🙏😘👼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بچه ها من سقط داشتم تو 6 هفته و 6 روز قلبم تشکیل شده بود بعد واستاد مشکل ایمنی هم نداشتم همه چی خو ...

خیلی معذرت میخام.اما دوستت خیلی بی فکره😐😑

مامان جون اصلا فکرشو نکن..همون خدایی که نی نی داده خودشم مراقبشه😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیز دلم اصلا اصلا استرس نداشته باش. بخدا از هر کی بپرسی میگن بیخیالی بهترین چیزه. من خودم یسالونی ...

عزیزم شما می خوای بعد از پانکچر رحم اجاره کنی؟

می شه بپرسم مشکلتون چیه؟

کاش آنا زودتر بیاد جواب منو بده....استرادیول من تو رنج باردارهاس...یعنی چی آخه؟؟من فردا پانکچر دارم نکنه به خاطر این عقب بیوفته انتقالم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیز دلم اصلا اصلا استرس نداشته باش. بخدا از هر کی بپرسی میگن بیخیالی بهترین چیزه. من خودم یسالونی ...

عزيزم ❤️❤️❤️

ممنونم از انرژي مثبتت

خدا از دهنت بشنوه

بخدا اينقد تو حسرت بچه موندم كه همش دنبال اينم كه از تجربه بقيه استفاده كنم بلكه كمكي به خودم كرده باشم و كم نذاشته باشم

ديشب تو خواب و بيداري همش تو فكر اين بودم چطوري رحمم رو گرم كنم

چون من فيبروم دارم حتما مال سردي رحمه

هر روز هم كه ميگذره استرسم بيشتر ميشه 

دست خودم نيست

اخه من خيلي قوي نيستم مثل بچه هاي ديگه ني ني سايت

ميدونم جواب منفي رو نميتونم تحمل كنم

از طرفي به هيچ كس هم نگفتم ميخوام ميكرو كنم

تو تهرانم هيچ كسي ندارم

خانواده ام همه شهرستان هستن

به خانواده همسرم هم نگفتم

يعني فقط بچه هاي ني ني سايت رو دارم😔😔😔😔😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
[QUOTE= 66598745 ]کار خیلی خیلی خوبی میکنی😚😚😙 من تو ذهنم اتاقشم چیدم😍 میدونم که میاد بزودی😚[/QU ...

خوبم مهربون.

قربونت برم لطف داری عزیزم😚😙 ایشالا همگی جمعا مامان میشیم..🤗🤗🤗 تا خدا هست کار نشد نداره😚

[QUOTE=66599060]ممنون از همه دوستای عزیزم از ته دل از خدا میخوام قسمت همتون بشه شما هم دعا کنین واسه من بمونه دیگه ...[/QUOTE]

اين سرى دعوات مى كنما 😡

حرف هيچ كس مخصوصا اين  انرژى منفى ها را گوش نكن 

قرار نيست هر اتفاقى براى كسى افتاده براى تو بيفته يا قبلا افتاده باز بيفته 

فقط   لذت ببر از اين خبر خوب و مادرشدنت 

خداوند خيلى دوست داره و مطمئن باش مراقب تو و نى نى هات هست عزيزم 👼👼👼🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خوبم مهربون. قربونت برم لطف داری عزیزم😚😙 ایشالا همگی جمعا مامان میشیم..🤗🤗🤗 تا خدا هست کار نشد ...

اى جونم 

به خدا همه ما بايد از تو ياد بگيريم 

حتى در سخت ترين روزها هم پر انرژى و نا اميد نبودى 

انشالله عزيز دلم 😘🙏👼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزيزم ❤️❤️❤️ ممنونم از انرژي مثبتت خدا از دهنت بشنوه بخدا اينقد تو حسرت بچه موندم كه همش دنبال اي ...

قربون دل مهربونت برم عزیزم..😙😚

ماها اینجا یه خانواده ایم..

بعدم کی گفته کسی رو نداری.. تا خدارو داری غم نداشته باش..💙💚💟

ایشالا که مامان شدی به همه خونوادتون میگین و کلی خوشحالشون میکنین.

عزیزم هر کسی مشکلش متفاوته.پس نمیشه مقایسه کنی.آره همه ما دلمون میخاد که کم نزاریم اما واقعا بعضی وقتا این حساسیت ها نتیجه عکس میده.

دلت رو بسپار به خدا.بهترین هارو برات رقم زده💚