2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
من خيلي تجربه ندارم  اولين باره ميخوام ميكرو شم تو سايتها خوندم خيلي ها مشكل ضخامت و اندازه ف ...

برای من چیزی نگفت گفت خوبه 11 بود.نگران نباش بادارو حل میشه الکی استرس نگیر من بخاطر استرس فولیکولم بالا نمیرفت بادارو قوی استرس سم دختر خوب.من الان فقط دعا میکنم دقولو باردار بشم  

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله اسمم بهار هس😎

من خیلی اسم بهار رو دوست دارم.ایشالا سیکل بعدیم که مثبته زایمانم میشه خرداد و فصل بهار. اگه دختر بشه میزارم بهاااااار😍😍😍😍😍 پسرم بشه بِهراد🤗🤗

یعنی ببین تا کجاها پیش رفتم ها😁😁

اسم که اوکی شد میخام سیسمونی بخرم😂😂😄

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها من سقط داشتم تو 6 هفته و 6 روز قلبم تشکیل شده بود

بعد واستاد

مشکل ایمنی هم نداشتم همه چی خوب بود

الان که دیگه نباید سرم بزنم؟؟

یکی از دوستام میگه باید میزدی که البته الانم دیگه فایده نداره از قبل باید میزدی

اعصابمو به هم ریخت

بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...

آخی عزییییییزم.مبارکت باشه گلم.التماس دعا

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بچه ها تو رو خدا بگید جریان استرادیول من چیه؟چرا اینقد بالاس.
 خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
من خيلي تجربه ندارم  اولين باره ميخوام ميكرو شم تو سايتها خوندم خيلي ها مشكل ضخامت و اندازه ف ...

عزیز دلم اصلا اصلا استرس نداشته باش.

بخدا از هر کی بپرسی میگن بیخیالی بهترین چیزه.

من خودم یسالونیم بایه دکتر بودم که واقعا وقتم هدر رفت و همش استرس که اگه همه چی اوکیه چرا نمیشه.غافل از اینکه اصلا تشخیص نداد دردم چی بود.

تا اینکه بعد تحقیق دکتر الانم رو انتخاب کردم.

از همون جلسه اول حس خوبی نسبت بهش گرفتم شاید بخاطر اینکه همون جلسه اول مشکلم رو فهمید حدودی.هر بارم که پیشش نوبت دارم خیلی خوشحالم و در کمال آرامش میرم پیشش.

وقتی وارد سیکل شدم نه سرچی کردم تو نت نه از این و اون پرسیدم.

والا اصلا نمیپرسیدم فولیکولام سایزش چیه اندو چطوره...

همون که دکتر میگفت خوبه مطمعن میشدم.چون اگه واقعا موردی بود رک میگفت همون طور که بهم رحم اجاره ای رو گفت... پس میدونستم همه چی خوبه.

حالا مثلا بدونم سایز فولی چنده پایینم باشه استرس بگیرم اون رشد میکنه ؟نه والا بدترم میشه.

الانم یبار تجربه کردم و منفی شدم که مطمعنم بخاطر استرسی بود که بعد آز اول گرفتم.مثبت شدم اما همش میگفت خدایا منفی نشه بالا میره چی میشه.شک ندارم.انقد رفتم نت سرچ کردم تا جواب عکس گرفتم.

الانم بیصبرانه منتظرم که وارد سیکل بعدی بشم با همین دکترم.چون میدونم کم نمیزاره برام.

پس فقط بیخیال باش و به این فکر کن که هرروزی که رد میشه تو به نی نی های نازت نزدیک تر میشی.

این بمن ثابت شده که به هرچیز منفی فک کنی سرت میاد.

پس تا میتونی به چیزای مثبت و خوب فکر کن.

شک نکن مامانی😚😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

ثمین جون بیا دیگه فدات.بگو در چه حالی؟

خخخخخخخخخخخ منم دقیقا از الان توی سایت سیسمونی میبینم

کار خیلی خیلی خوبی میکنی😚😚😙

من تو ذهنم اتاقشم چیدم😍

میدونم که میاد بزودی😚

[QUOTE=66595717]بچه ها دو روز مونده جوابم شد 355       حالا بیا وسطططططططططططط     ...[/QUOTE]

خدايا شكرت 

عزيزم

خيلى خوشحال شدم براى تو و رعد برق عزيزم 

فقط ثمين جون مونده بگه مثبت هست 🙏 

خيلى مراقب خودتون و نى نى هاتون باشيد عزيزاى من 🙏😘👼🎉

خدايا شكرت ❤️🙏🏻