2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست

@تورک_آنا     آنا جونم در چه حاله؟؟؟

@دریا_دل3236     

میگم هرموقع ویزیت داشتین پیش دکتر خبر بدین شاید منم بودم ببینمتون😍😍😍

من امروز زیر دلم درد میکنه.. دوروزم هست حالت تهوع دارم.. نمیدونم ی سونو برم پیش دکتر یا نه...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ایشالله میشی عزیزم..... مشکلتون دقیقا چیه؟

شوهرم اسپرم نداره عزيزم بايد بره كليه ومجاري ادراري 

ولي خب ديگه باهم به تفاهم رسيديم كه ازميكرو استفاده كنيم

خودمم بدنم خوبه يعني همه چط نرماله

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اکثرمون با میکرو و یه تعدادیم معجزه خدا از نوع طبیعی شامل حالشون شده.....

اها عزيزم بسلامتي ان شاالله زايمان كني 

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
@تورک_آنا     آنا جونم در چه حاله؟؟؟ @دریا_دل3236      میگم هرموقع ویز ...

عزیز دلم فکر کنم طبیعی باشه اما اگه نگرانت کرده یه وقتی بگیر......

راجب نوبت دکترم جیگررررر طلا من ترجیحا ویزیتامو نمیگم چون گاو پیشونی سفیدم.....

خخخخخخخخ......

اینجوری راحتتر لووووو میرمممم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شوهرم اسپرم نداره عزيزم بايد بره كليه ومجاري ادراري  ولي خب ديگه باهم به تفاهم رسيديم كه ازميك ...

یعنی کلا نداره؟

آزواسپرمه؟

قراره بیوپسی بشه یا اهدایی؟

ایشالله که جواب میگیرین.....

خودت چیارو بررسی کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     آنا جونم در چه حاله؟؟؟ @دریا_دل3236      میگم هرموقع ویز ...

جینگولی حواسم نبود......

شاید خبراییییییه؟؟؟

یه وقتی از دکتر بگیررررررر.....

واي ثمين جان پاشودختربرو ازمايش مردم ازنگراني راستي استرس نداشته باشيا ان شاالله خاسته خداباخاستت يكي باشه عزيزم

یعنی کلا نداره؟ آزواسپرمه؟ قراره بیوپسی بشه یا اهدایی؟ ایشالله که جواب میگیرین..... خودت چیارو ب ...

نه عزيزم ازواسپرم نميدنم باشه يانه ولي خب نداره تروئيدهم داره دكترگفتش مشكل هورمينش هم ميشه كه اينجوري شده بعد

خودمم سنوداخلي از هورموني معاينه

پاپ اسمير

خداروشكرهيچ مشكلي نداشتم اتفاق اين ماه بطورطبيعي تخمك گذاري هم دارم

جینگولی حواسم نبود...... شاید خبراییییییه؟؟؟ یه وقتی از دکتر بگیررررررر.....

سلام خوبی من فردا تخمک کشی دارم ولی دیشب که امپول اویترل زدم شدیدا درد دارم خیلی تخمکهام چرا؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
منم مثل شما بودم همه جامو درگير كرده بود.بعد از عمل هم تند تند مى رفتم دستشويى .كلا خيلى وحشتناك بود ...

سلام خوبی شما هم امپول اخرت اویترل بود به من 2 تا دادن ولی از وقتی زدم شدشدا درد داره تخمدانام انگار باد کردن

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

سلام ب همگی 

دوستان کسی هست مشکل منو.داشته باشه ؟

من فیبروکیست هستم با خوردن استروژن سینه درد بدی گرفتم نمیدونم چکار کنم خیلی حس بدی دارم !

دکتر زنانم با توجه به سونوی سینه م روزی یکی برام تجویز کرد وگفت خواستم روزی دو تا بهت بدم 

زیر نظر متخصص جراح هستم گفت میتونی 2تابخوری 

که با دکتر زنانم که مطرح کردم گفت اگه متخصص جراح گفته میتونی بخوری از نظر من مشکلی نیس 

حالا من نمیدونم چکار کنم 

خیلی میترسم

این قرص رو.نوشته برا فیبروکیستا با احتیاط مصرف بشه 

انا جون 

لاله جون 

دوستان ..

به نظرتون چکار کنم ..حالم اصلا خوب نیس !

این قرصو بدلیل اندومتر نازک و برا اماده کردن بستر رحمم بهم داده 

سلام خوبی من فردا تخمک کشی دارم ولی دیشب که امپول اویترل زدم شدیدا درد دارم خیلی تخمکهام چرا؟

اخي عزيزم ان شاالله كه همچي به خوبي وخوشي تموم ميشه بارداريت عزيزم