2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048184 بازدید | 684647 پست
خخخخخ همسر من وقتی کوچولو بوده تپلی بوده همه خواهر برادرا انقد لپشو گاز گرفتن یا کشیدن  بنده خ ...

خخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعید نیست.... خوب من موقعی که خونریزی داشتم استراحت مطلق بودم و فقط برا دستشویی از جام بلند میشدم.. ...

اگه بدونم استراحت واقعا تاثیر داره حتما همین کار میکنم . ولی فکر کنم مال شما هماتوم بوده برای همین استراحت داشتی . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بعید نیست.... خوب من موقعی که خونریزی داشتم استراحت مطلق بودم و فقط برا دستشویی از جام بلند میشدم.. ...

آ نا جون میشه قرص کمر بزنم به کمرم سفت بشه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

عزیزم والا منم سر دخترم دفع پروتئین داشتم.....

ولی یادمه طبق مقداری که داشت دکترم گفت تا این حد طبیعیه.....

برا شما عدد نزده فقط زده +.....

به نظرم خودتو نگران نکن و ببین نظر دکترت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

شنيدم ميگن براي ميكرواينجكشن سن پايين ملاك مهميه وخوب جواب ميده راستش خودم ٢١سالمه

سه ساله باردارنشدم

شنبه ميخوام برم پژوهشگاه رويان تهران ببينم خداچي بخاد

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون

ترکیب شیر و زرده تخم مرغ محلی میدونم خوبه برای درمان خونریزی . ولی میترسم چون شیر داغ بايد بزنی تو زرده تخم مرغ خام میگم شاید خوب پخته نشه. نظرتون چیه دوستان ؟

ثمین نری غیبت بزنه ها، هممون رو تو استرس نگه داری. به محض جواب مثبت گرفتن اول به ما خبر بده بعد برو ...

اگر +بشه البته چشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....