2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
آناجون ی سوال.من امروز روز 13 انتقالمه ولی روز 24 سیکلم وضعیت من چطوریه .من الان ازمایش بدم یا بیبی ...

عزیزم تو با روز انتقالت کار داری.....

اما چون جنینت دو روزه بود عجله نکن.....

چون بالفرض اگه پنج روزه بود الان میشد ۱۰ انتقالت....

مامانی عجله نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سعی میکنم، اما میترسم شرمنده اش بشم واسه همین استرس دارم. ممنون از احوالپرسیت راجع به بچه برادرم. ما ...

واقعا هیشکی مادر نمیشه اما خدایی که مامانشو گرفته یه جوری جاشو براش پر میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره واقعا بودنش نعمته. هرچند داداشم بسیار معذبه ولی خب چاره ای هم نداره. چون مادرخانومش اگه بچه یه س ...

عزیزم ایشالله خدا به دلش آرامش بده....

واقعا سخته....

سلام خواهری مرسی که به فکرمی بله فردا باید آز بدم و نگران.نمیدونم خدا اینبار دیگه برام چه سرنوشتی نو ...

بهترینا عزیزم....

شک نکن....

دوست دارم اگر قراره باز منفی شه به خواب ابدی برم اینبار بقدری برام سخت و دردناک گذشت که حد نداره

اصلا به این چیزا فکر نکن.....

عزیزم پرگوریس و مریونال که معمولا عصره ۴ تا ۶..... ظاهرا سیکلت آنتاگونیسته..... پردنیزولونارو با ش ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی😘😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها لاله چی شده؟؟؟

ایشالله که چیزی نشده فقط نیست نگرانشیم....

دوستان كسي سيكلشو با پرگوريس انجام داده ؟! و چند تا داشتين وايا كنارش دارويه ديگه اي هم داشتين ؟ م ...

عزیزم پرگوریس کلا داروی قوییه.....

یه داروی ترکیبیه.....

ایشالله این دفعه بهترینا منتظرته....

سلام بچه ها من جواب آز اسپرم همسرم و بذارم ميشه راهنمابى كنيد كه بين اى وى اف و ميكرو كدوم بهتره برامون ؟ ماه ششم اقدام طبيعى هستم. خودم بدون دارو فوليكول ٢٤ داشتم كه دكترم گفت خيلى خوبه و خودم مشكلى ندارم . اينم بگم كه دكتر براش پودر پراكسيد پلاس تجويز كرد و خورد و تموم شد . خودمم بهش ويتامين اى و سى و ول من ميدم با كمپرس يخ روزى يك ربع

بچه ها شما چند تا تخمک داشتن چند تا جنین شدن چندتا قابل انتقال؟

عزیزم اصلا نمیشه مقایسه کرد.....

چون شرایط تخمدان و اسپرم متفاوته.....

پس تو هم مقایسه نکن.....

عزیزم پرگوریس کلا داروی قوییه..... یه داروی ترکیبیه..... ایشالله این دفعه بهترینا منتظرته....

آنا جون خوبه كه هستي 

مرسي كه جواب دادي🙏🏻🙏🏻🌹🌹

پس با ذخيره من اين دارو خوب جواب ميده ايشالا

با پيورگان و منوپيور ٤ تا تخمك داشتم 

ذخيرمم ٠،٩٩٠بود البته ٤ ماه پيش

جنین های سالم رو تا چه مدت میشه فریز نگه داشت؟

تا ابد.....

چند وقت پیش یه جنین تازه متولد شده دیدم که یازده سال اگه اشتباه نکنم از قلهای مشابهش کوچیکتر بود.....

یعنی دو تا یازده سال پیش انتقال داده شده بودن و به دنیا اومده بودن.....

یازده سال بعدم یکی از همون فریزارو انتقال دادن و به دنیا اومده بود....

خلاصه اگه جنین سالم باشه و شرایط فریز و نگهداریشون مساعد باشه تا ابد.....

حتی یادمه یکی از دوستان یکی از فریراشو چهار سال بعد از تولد اولین بچش داشت انتقال میداد فکر کنم + هم شد الان حضور ذهن ندارم.....