2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

[QUOTE=66526410]نه برم 5شنبه هم برم  که ببینم بتا رشد  داره یا نه!![/QUOTE]

من كه مى گم نرو 

اما فكر را در ذهنت اوردى اينجور هم كه معلومه بد جور  ذهنت را درگير كرده عزيزم برو 

جوابش هم به ما بده 

لطفا 

عصرى سر دعا هام دعات مى كنم 

انشالله خير باشه و خوش خبر  باشى 🙏🌸

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
نه من بی بی چک که دیگه نمیزارم

خوب کاری میکنی😘

اگه نگرانیت داره اذیتت میکنه برو آز بده ان شاالله خیره

سوره والعصر برای صبر بخون خیلی خوبه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من امروز که ۱۵  سیکل بودم دوباره سونو شدم ودکتر گفت ال دی رو که تموم کردی وپری شدی ...

عزیزم پرگوریس و مریونال که معمولا عصره ۴ تا ۶.....

ظاهرا سیکلت آنتاگونیسته.....

پردنیزولونارو با شک خالی نخور و سعی کن غذاهتم کم نمک باسه چون از عوارضش ورم و چاق شدنه اینطوری کمتر میشه عوارضش.....

زی  جلدی هم دور نافه هم بازو.....

اگه نگفته میتونی بپرسی اما معمولا دور نافه...

مگه اینمه تاکید کنه به بازو بزنی.....

فقط عزیزم آب زیاد بخور چون این داروها غلطت خونتو بالا میبرن.....

پردنیزولونم برا بحث ایمنی و سرکوب ایمنیته.....

برا اینکه بدنت جنین رو پس نزن.....

فقط عزیزم چون پرد داری سعی کن ماسک بزنی.....

از دست دادن و روبوسی و تماس با دیگران تا خد ممکنخودداری کنی مواظب عفونتم باش.....

خودتو خشک نگه دار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😂😂... سلام صبا جون من امروز سمت چپ شکمم میسوزه چرا؟😞

برا منم بعضا پیش میاد.....

علتشو نمیدونم انگاری که سوراخ بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمالا داره گازت میگیره خخخخ باید عادت کنی به گاز گرفتناش

راستی گاز گرفتنو گفتین گفتم از تجربه م بگم چون به زودی به درد همه تون میخوره.....

من خیلیارو شنیدم بچه هاشون گاز میگیرن.....

من دخترم اصلا گاز نمیگیره اما اوایل که هنوز تجربه نکرده بود و بحث دندون در آوردن و.... بود یکی دو باری ناخوداگاه خواست گاز بگیره.....

به نظرم وقتی برا اولین بار میخواد تجربش کنه یه جوری برخورد کنین نفهمه کار خاصی کرده یا میکنه و خوددار باشین....

من اون لحظه که میخواست گاز بگیره یواش حواسشو پرت کردم و دستمو از دسترسش خارج کردم یعنی فرصت ندادم مزه شو بفهمه اما جوری برخورد کردم نفهمه مانعشم شدم که حریص بشه.....

یکی دو بار این اتفاق افتاد هم خودمو نجات دادم هم خودشم متوجه نشد.....

خلاصه دیگه از سرش افتاد.....

اما فکر کنم اگه به روم میاوردم یامزه میکرد بهش، بد میشد، چون دیدم ماماناییکه بچه شون گاز میگیره چقدر اذیت میشن....

مخصوصا اگه دیگران یا بچه های دیگه رو گاز بگیرن.....

گفتم بگیم شاید به درد بخوره و برا شمام جواب بده.....

راستی گاز گرفتنو گفتین گفتم از تجربه م بگم چون به زودی به درد همه تون میخوره..... من خیلیارو شنیدم ...

ممنون. راست میگی گاز بچه ها خیلی درد داره، قشنگ جاش کبود میشه، من که خواهرزاده ام انگار دندوناش برق داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی عزیزم منم بغضم گرفتم😔واقعا از ته دلم خدا رو صدا میزنم ک فردا دلتو شاد کنه...

سلام.به همگی 

عزیزم.شما بعد از خوردن استروژن.کنژوگه درد س ی ن ه نداشتی ؟

وهمچنین کلروکین سولفات عوارض خاصی نداشت واست ؟؟

راستی بعد از اینکه دیفرلین رو زدی باز پریود شدی یا دیگه نباید پریود شد ودکی  باید بدن روواسه انتقال اماده کنه؟؟

انا جون درمورد نوع سیکلم نظر میدی؟

ار سوم پریود استروژن دارم تا 25قاعدگی 

وشروع کلروکین سولفات 

15قاعدگی هیسترو وخراش 

همچنین از 15قاعدگی تا 25مدروکسی پروژسترون روزی دو تا

بعدم یه روزی رو تعیین میکنه واسه زدن یک سوم امپول دیفرلین ..بعدش نمیدونم میخاد چکار کنه وایا باز باید منتظر پریود باشم یا نه ؟!

نه اصلا نخوردم تحمل کردم چون معمولا بالا نمیاوردم تحمل میکردم الان نگران شدم که یهو خوب شده!! امر ...

خوب عزیزم دوره شو گذرونده.....

میخوایی تا زایمان همراهیت کنه؟

برا منم خیلی کم اونم از هفته ۵ تا ۷-۸ بود همین.....

فدات شم بهار جون مهربون.خودم که استرس دارم، از بس همسرم ذوق داره، استرس من زیادتر میشه. 

ایشالله پیش پیش برا بابا شدنش ذوق کرده.....

آره واقعا غیبتش داره طولانی میشه...ایشالا ک دلیل نیومدنش خیر باشه🙏

ایشالله خیره.....

چهار پنج صفحه نخونده دارم هی میگم ایشالله لاله جون کلی پست گذاشته....

و از خودش خبرای خوب داره.....