2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان كسي سيكلشو با پرگوريس انجام داده ؟!

و چند تا داشتين وايا كنارش دارويه ديگه اي هم داشتين ؟

من اي وي اف قبليم پيورگان و منوپيور بوده و كلا ٤ تا تخمك شد و از اين ٤ تا يكيش گرفت كه نموند اين بار قرار شد پرگوريس بده اونم ٢٠ تا 

خواستم نظر شماهارو هم بدونم 

دوستم بی بی چک میزد پرررر رنگ رفت آز بتا 60

پس فرداش دوبارهه رفت اومده بود پایین تر

آخه چه جوری میشه بی بی اینقدر پر رنگ بعد بتا اینجوری بیاد پایین؟؟؟

بعد هی به من میگین نگران نباش...  

دوستان كسي سيكلشو با پرگوريس انجام داده ؟! و چند تا داشتين وايا كنارش دارويه ديگه اي هم داشتين ؟ م ...

عزيزم من داشتم، داروي خوبيه، واسه من كه فوليكولهاي خوبي تشكيل شد، فكر كنم ٨تا زدم، در كنارش فقط فوليك و ويتامين داشتم، انشالا واسه شماهم خوب جواب بده

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام آنا جون. یه سوال دارم. من تنبلی تخمدان دارم. برای پریودمم دوفاستون میخورم. به طور مرتب تخمک گذا ...

عزیزم فکر نکنم مانع بشه.....

البته مطمئن نیستم اما حدس میزنم اگه بارداریم اتفاق بیفته جاشو محکم میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان یکی میشه به من بگه چیا نباید بخورم؟؟؟؟

عزیزم به خدا نمیشه گفت چیا بخورین چیا نخورین.....

فقط میشه گفت قاعده آور نخورین بقیه رو باید ببینی با طبعت و بدنت و داروهات سازگاره یا نه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=66524711]دوستم بی بی چک میزد پرررر رنگ رفت آز بتا 60 پس فرداش دوبارهه رفت اومده بود پایین تر آخه چه جوری می ...[/QUOTE]

فقط به خودت فكر عزيزم در اين شرايط😉 شرايط هر كسى با كس ديگه فرق مى كنه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻