2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
فدات شم بهار جون مهربون.خودم که استرس دارم، از بس همسرم ذوق داره، استرس من زیادتر میشه. 

استرس بزار کنار مثل همسرت ذوق داشته باش و کیف کن ک داری ب مامان شدنت نزدیک میشی...راسی لیلا جون از بچه برادرت چه خبر کی ترو خشکش میکنه ؟😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از هر دو میتونی حساب کنی قانونش فرق داره!!!! از روز پانکچر یعنی لقاح بخواهی حساب کنی سن باردا ...

آناجون ی سوال.من امروز روز 13 انتقالمه ولی روز 24 سیکلم وضعیت من چطوریه .من الان ازمایش بدم یا بیبی بذارم طبق 24سیکلمه یا 13 انتقال.راستی جنینمم 2روزه فریز شده بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه اصلا نخوردم تحمل کردم چون معمولا بالا نمیاوردم تحمل میکردم الان نگران شدم که یهو خوب شده!! امر ...

دکتر بهم گفت تا روزی دو تا سه تا هم میتونی بخوری ولی من روزی ی دونه میخورم...نگران نباش دوباره میاد سراغت😁

دکتر بهم گفت تا روزی دو تا سه تا هم میتونی بخوری ولی من روزی ی دونه میخورم...نگران نباش دوباره ...

واقعا؟😨 وای من دوروز بخدا از شدت بی حالی و تهوع گریه کردم

خودمو انقد ضعیف میدیدم غصه م میشد

هنوزم فشارم از ۹ بالاتر نمیره مدام دراز کشیدم :(

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
واقعا؟😨 وای من دوروز بخدا از شدت بی حالی و تهوع گریه کردم خودمو انقد ضعیف میدیدم غصه م میشد هنوزم ...

ببین میتونی دمیترون بخوری داروی مجازه تو بارداری ولی باز از دکترت بپرس...من اگه نخورم ک دیگه واویلا

ببین میتونی دمیترون بخوری داروی مجازه تو بارداری ولی باز از دکترت بپرس...من اگه نخورم ک دیگه واویلا

اره از دکترم پرسیدم گفت بخور

ولی خب دیگه فعلا که نیازی بهش ندارم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
استرس بزار کنار مثل همسرت ذوق داشته باش و کیف کن ک داری ب مامان شدنت نزدیک میشی...راسی لیلا جون از ب ...

سعی میکنم، اما میترسم شرمنده اش بشم واسه همین استرس دارم. ممنون از احوالپرسیت راجع به بچه برادرم. مادر خانومش و برادرم نگه داریش میکنن. البته بیشتر خب مادرخانومش، چون برادرم روزا سرکاره. البته دایی هاشم خیلی حواسشون هست مخصوصا یکیشون. ولی خب هیچکی مادر نمیشه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سعی میکنم، اما میترسم شرمنده اش بشم واسه همین استرس دارم. ممنون از احوالپرسیت راجع به بچه برادرم. ما ...

اولا ک شرمنده چرا ؟ بالاخره شما هم داری تلاش میکنی ک دیگه نتیجه دست شما نیست دست خدای بالا سره ک ایشالا لطفشو شامل حال شما میکنه و حسابی دلتو شاد میکنه🙏 خداروشکر ک مادر عروسیتون هست طفلک بچه خیلی کوچیکه خدا نگهدار برادرت و فرزندش باشه...ایشالا ک بزودی عمش قراره واسش هم بازی بیاره

اولا ک شرمنده چرا ؟ بالاخره شما هم داری تلاش میکنی ک دیگه نتیجه دست شما نیست دست خدای بالا سره ک ایش ...

آره واقعا بودنش نعمته. هرچند داداشم بسیار معذبه ولی خب چاره ای هم نداره. چون مادرخانومش اگه بچه یه ساعت ازش دور شه مثل مرغ پرکنده میشه. کلی با داداشم صحبت کرده که بچه رو از من دور کنی میمیرم. اما داداشم عجیب بلاتکلیفه. افسرده شده، میبینمش غم دنیا میاد تو دلم. از طرفی هم زن داداشم هم خیلی جوون بود، هم خیلی زن خوبی بود برای برادرم، واقعا حیف شد

😂😂😂😂 اگه بدونه چه مامان خوبی داره دیگه گازم نمیگیره😊...لی لا انقد خوشحالم پانکچرت نزدیکه😍

منم دست خودم نیس 

قبلشم نسبت به شما اینطور بودم 

اصن یه حس خوبی بهم میدین که نگو 😁😁😁😁😁😁😁😁

خداجونم شکرت       
بعد اینکه مثبت شدم سریع یه بیبی چک گذاشتم  از بس بیبی مثبت ندیده بودم 😂😂😂😂😂 الانم نگهشون ...

خدا نکشتت، من که فکر میکنم ماه نهم هم بذارم بازم منفی نشون میده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂