2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

[QUOTE=66502102]نه نمیزارم ندارم دیگه نه فقط درد اونم میخوابم خوب میشما  پا میشم درد دارم[/QUOTE]

ذخيره ات تمام شد 🙈

جونم من هم درد پرى را دارم كم و يك زياد از دكتر هم پرسيدم گفت طبيعى 

خدا رو شكر خونريزى هم ندارى 

درد دل هم من دارم يكى دو بار خيار خوردم اينجورى شدم 

شايد به خاطر يك چيزى هست كه خوردى در طول روز 🤗

فكر ديگه نكن اصلا مثبت باش 🙏

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
نه نمیزارم ندارم دیگه نه فقط درد اونم میخوابم خوب میشما  پا میشم درد دارم

عزیزم دردی که با استراحت خوب بشه جای نگرانی نداره.....

به خودت استرس نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=66503602]دمشون گرم..... من که زورم بهتون نمیرسه مگه اینکه اهل و عیالتون با من همکاری کنن..... خخخخخخخخخخ... ...[/QUOTE]

اى جونم 

اره به خدا خيلى قانونمند هست😂😂😂  

مادر خودم پاركينسون داره نمى تونه بياد خواهر هام هم ايران نيستند پيشم مادر شوهرم خودش هم مثل مادر خودم هست كنارمه تو تيم همسر جانم هست 

هيچ هم تيمى ندارم كنارم 🙈

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 66503602 ]دمشون گرم..... من که زورم بهتون نمیرسه مگه اینکه اهل و عیالتون با من همکاری کنن... ...

اتفاقا بهترین هم تیمی هستن.....

من بهشون سپردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=66504366]قسم خوردم دیگه نزنم حالا از رفته تو مخم     آخه لامصب 5شنبه نمیاد چرا    [/QUOTE]

خودت را مشغول كن كتاب تلويزيون 

من كه عضو كتابخانه هستم چندتا كتاب گرفتم مى خونم با مادر شوهرم حرف مى زنم يك جورى سرگرم مى كنم خودمو 

كسى تو اين مدت كنارت هست ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 66504366 ]قسم خوردم دیگه نزنم حالا از رفته تو مخم     آخه لامصب 5شنبه نمیاد چرا &n ...

اصلا کسی نمیدونه من قصد بارداری دارم

چه برسه بفهمن رفتم میکرو

فقط خودممو شوهرم

سرگرم میکنم ولی همه حواسم اونجاست  

[QUOTE= 66504386 ]اگه از فرداش حساب کنم  امروز 11[/QUOTE] از روز بعد انتقال حساب مى كنى ؟

به من گفتن اینجوری باید حساب کنی

واسه همین دقیقا میگن روز 14 برید آز 

و آز رو دقیقا دوهفته بعد انتقال تو همون روز مینویسن

اصلا کسی نمیدونه من قصد بارداری دارم چه برسه بفهمن رفتم میکرو فقط خودممو شوهرم سرگرم میکنم ولی هم ...

عزيزم همسرت مرخصى گرفته كنارت هست 

الهى پس خودت ناهار شام درست مى كنى ؟

روزهاى اول انتقال چى كار كردى ؟از روز چندم كارهاى منزلتون را انجام دادى ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

[QUOTE=66504692]به من گفتن اینجوری باید حساب کنی واسه همین دقیقا میگن روز 14 برید آز  و آز رو دقیقا دوهفته بع ...[/QUOTE]

كاملا درست مى گى جونم من ١٦يعنى هفته پيش انتقالم بود 

براى هفته بعد ازمايش سه شنبه ٣٠نوشته 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزيزم همسرت مرخصى گرفته كنارت هست  الهى پس خودت ناهار شام درست مى كنى ؟ روزهاى اول انتقال چى ...

نه بابا سرکاره

خودم تنهام خونه

دو روز اول استراحت نسبی داشتم

ولی از فرداش دیگه همه کارامو کردم

تازه 2 روزم صبح تا شب مهمون داشتم