2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
دارم از دکتر برمیگردم لی لا جون  تخمکا سایزشون زیر ۱۰ بود امروز روز نهم پریودمه واسه امروز و ...

عزیزم انشاءالله که اینسری جنینیای زیاد و باکیفیتی خواهی داشت. و دو سه تاشون به دلت محکم میچسبن. منم ساعت سه و نیم وقت دارم. و نهم پری هستم

من چقد شادم!!! فکر میکردم امروز دیگه سایز فولی ها 13، 14 حتما هست!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همه خانم گلا

ان شاالله خوش خبری بوده باشه این مدت و همیشه

من نیومدم یه مدت حالم خوب نبود :/ 

فشار پایین و تهوع و معده درد حالمو بد کرده بود دوهفته😫 

الهی خدا نصیب همه بکنه این روزا رو😘

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجون میخوام یه جایی برم که هم دکتر عالی باشه هم جنین شناسش با تجربه .. میخوام همه ی تلاشمو بکنم . ...

عزیزم والا من از دکترم راضیم.....

هر کاری ازش بر بیاد انجام میده.....

جنین شناسشم خوبه.....

فعلا بذار جواب آزات بیان......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا دکتر همسر من ج ن ت ی بود که خدارو شکر ازش راضی بودیم.....

خداروشکر

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
دقیق یادم نیست فکر کنم روزی یکی

بهارجون خوبی؟

چه خبر از خودت و نینی😍

هفته چندی؟

تو هم مث من تیکر نداری هی باید بپرسیم هفته چندو😄

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آنا جان زیر نافم بددددد دردی دارم یعنی در حدی که نصف شبا از دردش پا میشم اصلا یه درد غیر طبیعی فک ...

عزیزم فکر بد نکن اما اگه دلت آروم نمیگیره سونو برو.....

روز چند انتقالته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه حس بدیه منفی شدن انتقال ها. واقعا دوست ندارم دیگه تجربش کنم خیلی شرایط روحی منو بهم ریخت . همسرم ...

ایشالله همین لاپرا راه رو براتون باز کرده.....

😘😘😘😘ممنووووونم خيلي ممنون،،، پس من تو بعضي پِيج ها خوندم اصلا قابل درمان ني، زيادم درست نبو ...

تغذیه طبق طبع.....

آب زیاد خوردن.....

ویتامین دی رو هم چک کنه.....

میوه فضل و تازه و سالادم زیاد بخوره.....

غذای سالم.....

راستی دوستان کسی از لیلا خبر نداره؟ چند روزه نیستن😕😕😕😕😕😕😕😕

چرا عزیزم هستش که اطلاعات خوبیم واسمون گذاشته.....

من و همسرم بچگیمون خیلی شیطون بودیم  😊الان همسرم میشه گفت تقریبا آرومه ولی من همون انا مظلوم ب ...

چه شود دیگه.....

همسر منم ظاهرا خیلی بلا بوده برخلاف الانش.....

مامانش میگه دقیقا دخترشم مثل خودشه رو زمین بند نمیشه.....

همسرم میگه بعضا از یاداوری کارام میترسم همش پشت نرده های بالکن بودم الان فکرشم نمیتونم بکنم دخترم اینکارو کنه و سکته نکنم.....

میگم داره انتقام استرسهای مامانتو ازمون میگیره.....

اما منم این وسط دارم تاوان شیطنتای همسر محترمو میدم.....

البته خودمم کم شیطون نبودم اما دیگه نه به شیطنت باباش.....

نه جای دیگه رفته بودم ...مستانه میر کمالی رفتم 

آهان.....

حالا بعد ۱۴ معمولا دیگه قطعیه.....

تو سونوی آنومالی میفهمی.....

دریادل جان من دیروز پیام گذاشته متاسفانه ظاهرا ندیدی عزیزم میشه هر وقت تونستی جوابمو بدی

((

سلام به همگی

من بعد از یه وقفه طولانی دوباره برگشتم

دریادل جان دیدم ظاهرا شما مامان شدی؟ بهت تبریک می گم عزیزم خیلی خوشحال شدم، تقریبا سری قبل من با شما بودم

میشه بگی اینسری د. طرازی چکاری انجام داده؟؟خودتون چکار کردید

من دوسری انتقال داشتم و البته همه کاری هم واسم کرد(هپارین- سرم- خراش)))

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
.من الان چند روزه ی حرکتایی دارم حس میکنم زیر شکمم ی چیزی هی میره اونور هی میاد اینور نمیدونم نینیه ...

آره عزیزم خودشه.....

جفتت خلفی بود یا قدامی؟

راستی آنا جون اگه یادت باشه من به اختیار خودم یه سری آزمایش انعقادی دادم که ANA    ۱.۴۰۰ ب ...

والا دیگه وقتی ایمونولوژ گفته این به معنی آنای مثبت هست به نظرم نظر اون ارجح تره.....

هر چی باشه تخصصشه....

من که اطلاعاتم در حد همین توضیحات و تجربه دوستانه.....