2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
منم دلم نمیخواست کسی بدونه، اما همسرم رفته به خواهرام گفته. میگه نامردیه اونا اینهمه نگران تو هستن، ...

من خانواده خودم میدونن فقط 

آخا ما خیلی کم جمعیتیم دو تا خواهریم فقط 

خیلی مامان و بابام دوست دارن یه نوه براشون بیارم تا خانوادمون پرجمعیت بشه 

خواهر کوچیکم میگه منم دوس دارم مثل دوستام خاله بشم 😍😍😍😍

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام.. ..من بخام میکرو کنم نمبخوام هبچ کس بفهمه.. حالا موندم تو این دو هفته چی بگم..به خونوا ...

عزیزم نمیتونی بگی میرین مسافرت؟

یا ماموریت کاری یا همچین چیزی.....

بر حسب شرایطتون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاینا جون بدبختی اینه میپرسن کجا میرید....بعد تو سفرم که باشی هر دو روز زنگ میزنن ..که کجایین

خوب بگین کجا میرین.....

ما که یه بارش همچین چیزی گفتیم.....

هیچ کسم نفهمید.....

بعضا تلفنهامونو خاموش میکردیم یا رو فلایت مود میذاشتیم بعدا سر فرصت خودمون زنگ میزدیم میگفتیم مثلا فلان جا بودیم آنتن نداده و از این حرفها.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینم فکر خوبیه..هرچند بازم میپرسن کجا سفر کاری!...و اینکه سفر کاری اصلا نمیره.. پس شمام میگی برنگرد ...

چرا میتونی بعد چند روز برگردی خونه.....

اما خوب خونه دردسرش بیشتره ممکنه بیان....

مهمون بازی و این حرفها و اگه استرسیم هستی این فشارش بیشتره.....

ما خوبیش اینه از همه دوریم و مهمونم نمیاد برا همین راحتتر بودیم....

ممنونم عزيزم پس بهش ميگم دوباره بتا بده ببينه چطوره  اما هنوز لك داره با اينكه آمپولش رو سه ...

عزيزم بگو حتما با مركزش تماس بگيره ، كه خدايي نكرده اگه خارج از رحمي بود لوله هاشو از دست نده

ممنونم عزيزم پس بهش ميگم دوباره بتا بده ببينه چطوره  اما هنوز لك داره با اينكه آمپولش رو سه ...

بتاشو تکرار کنه خیالش از اون بابت راحت شد برا لک هم میتونه با اجازه دکترش پروژسترونشو بیشتر کنه.....

به نظرم تا وقتی از خارج رحمی نبودنش مطمئن نشده دیگه پروژسترون اضافه نکنه.....

ترجیحا استراحت کنه.....

خوب بگین کجا میرین..... ما که یه بارش همچین چیزی گفتیم..... هیچ کسم نفهمید..... بعضا تلفنهامونو خ ...

.مثلا بگیم شمالیم ..دیگه کاری ندارن

فقط باید حتما  بریم شمال ..اخلاق شوهرم اینطوریه

خب واقعيتش اينه كه قبل از ميكرو طبيعتاً از طريق تقويت تخمك گذاري و بزرگ تر كردن سايز تخمكت شروع ...

والا چه بدونم....

به هر حال داروهای آی یو آی بیشتره.....

بازم هر جور خودتون و دکترت صلاح میدونین.....

این پردنیزولون همزمان بخوری و اقدام ب بارداری کنی مشکلی پیش نمیاره ؟ خود پردی باعث میشه ک حامله نشی ...

خانومی شما که اینقد سر در گم هستی از یه ماما هم بپرسی جوابت را میگیری، بالاخره علمشو دارن و درسشو خوندن