2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
 برا عده ای پردنیزول از یکی دوماه قبل از شروع سیکل شروع میشه ..یه هفته مونده به انتقال قطع ..وی ...

ن گلم اینو میدونم اگه همزمان پردی بخوریم و اقدام ب بارداری کنیم مشکلی پیش میادش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورتون نمیشه اصلا حس خوشحالی ندارم همش به سقط فکر میکنم اگه اینبارم باز قلبش واسته....  اصل ...

مبارکه، انشالله بتای عالی داشته باشی و تا آخرش یه ضرب بری

بد به دلت راه نده!!! تا میشه خوشحال و امیدوار بود چرا نگرانی و دلهره بیهوده؟؟؟ اینجوری که با دست خودمون اوضاع رو خراب میکنیم!!! یادت باشه از هرچی بترسی سرت میاد، پس نترس!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام .آنا جون سفارشت برای بعد انتقال چیه؟از نظر تغذیه منظورمه..آیا این که میگن شیرسویا و سیب زمینی و ...

عزیزم من اصلا به میگنها (حرفهای دیگران) کورکورانه عمل نمیکنم.....

باید ببینی چی واست خوبه چی نیست.....

مثلا نه نشاسته نه سویا نه آناناس هیچ کدومو من نخوردم چون هر کدوم به نوعی برا من خوب نبودن.....

من یه توصیه دارم واست.....

اولا طبعتو شناسایی کن و فقط بر اساس طبعت بخور.....

مشکلاتت رو بشناس و ممنوعه های شرایطت رو بشناس.....

سوما از کسی تقلید نکن.....

مثلا من مستعد یبوستم نشاسته یبوست رو تشدید میکنه پس من نخوردم.....

شیر سویا واسه من خوب نیست چون کم کاری تیروئید دارم.....

آناناسم دقیق یادم نیست اما با یکی از داروهام تداخل داشت ضمنا قابضه....

ببین اینو یادت باشه چیزی که جزء روتین تغذیت نیست تو سیکل نخور چون نمیدونی بدنت چه عکس العمی نشون میده.....

مثلا من اصلا انبه تو بارداریم نخوردم چون اصلا تا حالا نخوردم و نمیدونم بدنم بهش حساسیت نسون میده یا نه پس ریسک نکردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درضمن من الان کمردردوسینه دردشدیددارم ممنون میشم راهنمایم کنین

احتمالا نزدیک پریودته واسه اونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این مال امروزه

مبارکه مامانی....

دیگه بدو آز بده....

باورتون نمیشه اصلا حس خوشحالی ندارم همش به سقط فکر میکنم اگه اینبارم باز قلبش واسته....  اصل ...

عزیزم به چیزای منفی فکر نکن...

بلا رو صدا نکن!!!!!