2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بچه ها از روشانیلو و ندا خبری نشده؟من بیشت صفحاتو نتونستم بخونم

عزیزم متاسفانه ندا جون چند روز پیش خبر بد رو بهمون داد.....

دخترشو از دست داده.....

براش از خدا طلب صبر بکنین....

از روشانیلو جون خبری نیست ایشالله لااقل اون خوش خبر باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جونم سوال دارم میشه جواب بدی 

1-من هفته پیش آمپول دیفرلین تزریق کردم. دیروز باید پریود می شدم ولی نشدم. ممکنه بخاطر تزریق آمپول باشه؟ 2-از جاهای دیگه خوندم که آمپول دیفرلین رو بعد از عمل لاپاراسکوپی میدن ولی من هنوز لاپارا نشدم . 3- به نظر شما ممکنه تو این مدت(قبل از عمل لاپارا) با تزریق آمپول دیفرلین بارداری اتفاق بیفته؟ ممنونم که همیشه جواب سوال هامو میدی عزیزم.

عزیزم متاسفانه ندا جون چند روز پیش خبر بد رو بهمون داد..... دخترشو از دست داده..... براش از خدا طل ...

خدا ب ندا جون صب بده و انشالله یه معجزه دیگه بزاره تو دلش.انشالله روشانیلو هم با خبر خوب بیاد خوشحالمون کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم نه من که قصد بارداری نداشتم که بخوام دارو بخورم..... من حتی یه فولیک اسید ساده هم نمیخوردم... ...

گلم سرم ای وی ای جی یخچالی هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام خانما خوبید . من دیروز به سلامتی زایمان کردم . یعنی همون روزی که اینجا گفتم کمر درد دارم رفتم د ...

قدم نورسيده مبارك عزيز دلم ،از تك تم لحظه هات لذت ببري عزيز دلم،نگران شيرت نباش سعي كن خودت بدوشي تا شيرت زود تر بياد 

و اينكه الان بهترين وقت براي دعا كردنه توروخدا مارو از ياد نبر مرسي

سلام آنا جونم سوال دارم میشه جواب بدی  1-من هفته پیش آمپول دیفرلین تزریق کردم. دیروز باید پریو ...

عزیزم دیفیرلینو روز چند سیکل زدی؟

ممکنه باعث تاخیر پری بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون دکتر جدیدا کلروکین سولفات میده  همون کارای پردنیزول رومیکنه ؟؟

بله عزیزم تقریبا همون کارو فکر کنم بکنه....

احتمالا عوارضش کمتره اینو میده.....

دوستان شیرازی عزیز  میشه یک راهنمایی کنید.  بین دکتر عمویی بیمارستان مادر و کودک و رستمی ...

فک کنم دکتر عمویی رو بچه ها بیشتر قبول دارن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من تماس گرفتم بیمارستان ابان ...مثل اینکه خانم دکتر فردا میان ..ان شالله که درست باشه  ...

ممنون از اطلاع رسانیت....

منم تا ۱۹م شنیده بودم نیستپس دیگه داره با کلی سوغاتی تشریف میاره.....

ایشالله برا تک تکتون یکی دو تا نی نی خوشگل آورده....

دوستان شیرازی عزیز  میشه یک راهنمایی کنید.  بین دکتر عمویی بیمارستان مادر و کودک و رستمی ...

والا من هیچ کدومو نمیشناسم اما دوستان اینجا از عمویی خیلی راضی بودن....