2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

دوستای خوبم

یه سوال

من فردا روز هفتم انتقالمه و موعد پریودمه

اگه فردا پری نشم یعنی باردارم یا اینکه این ماه سیکلم کلا فرق میکنه

یعنی دوستانی که منفی شدن سر موعدشون پری اومده؟؟؟؟

من پریام منظمه

دوستای خوبم یه سوال من فردا روز هفتم انتقالمه و موعد پریودمه اگه فردا پری نشم یعنی باردارم یا این ...

انشالله که بارداری

ولی اگه پروژسترون داری ممکنه به تاخیر بندازه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم یه سوال من فردا روز هفتم انتقالمه و موعد پریودمه اگه فردا پری نشم یعنی باردارم یا این ...

عزيزم من  كه منفى شدم پروژسترون رو قطع كردم و يه هفته بعدش پريود شدم

ايشالا شما مثبتين و با خبراى خوب تو گروه دل همه ما منتظرهارو شاد مى كنين🙏🏼💕

[QUOTE= 66213768 ]عزیزم خوب برا تو دزش بالاتره.... برا من ۴۰۰۰ هست و روزانست..... ببین سی بی سی که م ...

عزیزم من امتحان کردم نشسته بهتر چون شکمم جمع میشه.....

نیدلو باید سریع فرو کرد ولی داروشو آروم تزریق کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما هنوز انتقال ندادين؟!زير نظر دكترين يا مركز كاراتونو انجام ميدين؟!

من ن جنينام فريزشدهايپرشدم دوماه ديگه ميرم واسه انتقال اگه خدابخواد.ن زيرنظردكترخاصي نيستم هربار ي دكترويزيت ميشيم

عزیزم من امتحان کردم نشسته بهتر چون شکمم جمع میشه..... نیدلو باید سریع فرو کرد ولی داروشو آروم تزری ...

سلام به همه دوستان

من ۱۶ این ماه تو رویان با سه تا فولیکول ۱۶ و ۲۰ و ۱۵ بنا به اصرار دکترم ای یو ای کردم برام پروژسترون تجویز کرده می خوام بدونم کدوم روش واژینال یا رکتال جذب بهتر و بیشتری داره؟ 

دکتر فکر کنم مرداد و فروردین نباشه...هر کی میخواد باردار بشه باید حساب کتاب کنه زایمانش این دو ماه ن ...

اره والا... ایشالاانتقال بعدیم مثبت شه میفتم خرداد😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انا دارم می میرم

ندای عزیزم... هیچ کس جز خودت حالت رو نمیفهمه.. و هیچ کسم جز خودت نمیتونه کمکت کنه.

از صمیم قلب آرزو میکنم چنان غرق در شادی بشی که این روزاها برات کمرنگ کمرنگ بشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘