2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048393 بازدید | 684651 پست
آره والا خدا کنه زودتر بیاد ...من سه شنبه زنگ زدم مطب ک وقت بگیرم کسی گوشی رو جواب نداد 😑حالا اگه ک ...

عزیزم برا موارد اورژانسی فکر کنم جایگزین برا خودش تعیین کرده.....

میدونم مورد زایمان بود که ارجاع داده بود به همکارش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سلام  من هفته ٨هستم و اصلا ويار ندارم.غير عادى نيست؟ همش فكراى بد مى كنم مى گم نكنه ق ...

نه عزیزم اصلا غیر عادی نیست.....

کلی لذت ببر؟

چیه عوق زدن دلت خواسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم حتما پیگیر باش..... حتی اگه مجبور بشی سی دی مارکرارو آزاد انجام بدی.....

اناجان ممنون از اینکه جواب میدی اونم با حوصله😘

حتما ابن سری پیگیر میشم💪💪💪💪💪

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
دوستان من اولين سونومو رفتم، خدارو صدهزار مرتبه شكر ٢ تا ني ني تو دلم هست، دكتر گفت يكي قلبش تشكيل ش ...

خداروشکر عزیزم 

مبارکه انشالله جفتشون صحیح و سالم میان بغلت😄😄😄💗💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
عزيزمممممم خدا رو هزار مرتبه شكر به سلامتي بغلشون كني اولين بارت بود؟ كجا انجام دادي؟

نه عزيزم، من يكبار اي يو اي شدم و منفي شد، ١ بارهم   زيفت و اي وي اف شدم با هم تو مركز نويد كه خارج از رحم شد متاسفانه، من تو مركز نويد جنين داشتم ولي چون ديگه ميخواستم فقط اي وي اف كنم و اونجا خيلي واسم گرون ميشد جنينامو انتقال دادم قم مركز جهاد

انشالا شما هم خيلي زود انتظارتون تموم ميشه🙏🏻🙏🏻

يكي از دوستان بود كه اونم ٢ قلو باردار شد و رشد يكيش كمتر بود شما ميدونيد اسمشون چي بود؟!

نه،واقعا سخته ويار.

پس دنبال دردسر نباش.....

سلام اینجا از ارومیه یا تبریز کسی هست که آی وی اف کنه؟ میشه یه دکتر خوب بهم معرفی کنید؟ ممنون میشم& ...

عزیزم والا من تهرانم اما یادمه دوستانی که تبریز تحت درمان بودن تعریف فرز دی رو میکردن.....

البته اگه اسمش اشتباه یادم نمونده باشه....

سلام بچه ها ما یه گروه زدیم واسه خانومای عزیزی ی

که میخوان آی وی اف یا میکرو اینجکشن کنن تا دور هم باشیم  ممنون میشم شما هم تشریف بیارید

این آیدی منه.    Sadaaaf67

واینم لینک گروهمون...

https://t.me/joinchat/HSetwkb2r-8HMY17JfyLng

خوش اومدین

بیاین دیگه چرا هیچکی نمیااااد 

آره والا خدا کنه زودتر بیاد ...من سه شنبه زنگ زدم مطب ک وقت بگیرم کسی گوشی رو جواب نداد 😑حالا اگه ک ...

لابد میدونسته زایمانی نداره دیگه... نمیدونم... 🤔 ولی بعد که بیاد حسااابی شلوغه ها.. همه منتظرن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
در مورد واکسنات بپرس بگو من واکسن یادم نمیاد زده باشم..... چه هپاتیت، چه کزاز و....

اوکی.مرسی عزیزم😚حتما سوال میکنم.

چه خوبه که تو هستی😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خخخخخخخخخخخ..... سوغاتی چی آورده بود واست؟؟؟ قربونت برممممممم....

فدای تو😚

والا به قسمت سوغاتی نرسیدم... اخه با تکان های همسرجان بیدارشدم😁😂😂😂😂 

از وقتی گفتم صبا بحور معدم میسوزه سر صب به من ساندویچ نون پنیر میده.میگم بابا به ولا دیگه خوب شدما .بزا بخابم😊😃😃😄 گوش نمیده.