2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048402 بازدید | 684655 پست
راستى فردا ماهى قزل  بخورم  روز سوم انتقالم هست ؟؟؟؟؟

عزیزم میتونی بخوری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون خیلی ممنونم😘 میشه بگین داروهای انتی اکسیدان مثلا چیاس؟ تاحالا فقط الکارنتین و کیوتن و پنتو ...

اینا جزء آنتی اکسیدانا هستن فکر کنم....

البته یه سریارو نمیشناسم اما جزء مکملهاست دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه 

انا جون من امروز پانکچر شدم و هایپر 23 تا تخمک داشتم تو بیمارستان بهم سرم زدن و از موقعی که اومدم خونه دارم دوغ میخورم و شامم سفیده تخم مرغ

حالا یه سوال دکترم گفت اگه جنینا کیفیت نداشته باشن فریز نمیکنیم و یکشنبه انتقال میدیم اگر نه فریز میکنیم تا یک ماهه دیگه مگه میشه با این شرایط انتقال داد؟

راستی یه ازمایش ادرارم داد که همین امروز انجام دادم و باید جوابشو شنبه ببرم

دیگه چه کارایی باید بکنم تا بهتر بشم خیلی حالت تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم و زیر دلم درد میکنه

کنار تو درگیر ارامشم
من پانکچر شدم ۵ تا تخمک داشتم همش . می دونستم :( نمیدونم چندتاش جنین میشه . هایپر هم نشدم و شنبه ا ...

به منم گفتن ۵ تا تخمک داشتم که ممکنه بیشتر هم بشن!!!( نپرس چجوری چون نمیدونم😂) 

روز انتقال گفتن ۶ تا جنین دارم!!! چهار تاA و دو تاAB

انشالله جنین های عالی منتظرن برن تو دلت و تا نه ماه واسه خودشون کیف کنن

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

دوستان یه موضوعی ذهن منو مشغول کرده دیروز 

بعد هیسترو که اومدم خونه، دستم خورد به پایین گردنم( چسبیده به شانه) و درد گرفت! تو آینه نگاه کردم دو طرف گردنم چیزی شبیه خراش دیدم، امروز جای خراش کمتر شده  اما با لمسش هنوز درد میکنه، انگار یکی رگ گردن رو بگیره و ول کنه!!! 

،این خراشها و درد از کجا و چگونه و چرا آیا؟!!!!😐😂 نکنه به جای اندومتر، گردنم رو خراش دادن😁

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام به همه  انا جون من امروز پانکچر شدم و هایپر 23 تا تخمک داشتم تو بیمارستان بهم سرم زدن و ا ...

خوب عزیزم دوغ بهتره نخوری ولی تا میتونی سفیده تخم مرغ، گوشت و مرغ و ماهی و آب بخور.....

دوغ واسه این میگم که اگه قرار بر انتقال باشه رحمت زیادی سردی نکنه.....

اما عزیزم بگو قبل انتقال اگه قرار بر انتقال باشه سونوت کنن و از شرایطت مطمئن بشن.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

[QUOTE=66161633]من پانکچر شدم ۵ تا تخمک داشتم همش . می دونستم :( نمیدونم چندتاش جنین میشه . هایپر هم نشدم و شنبه ا ...[/QUOTE]

توكل به خدا 

من سه تا جنين داشتم سه تاش هم جنين شد انتقالدادن ديروز

استرس اصلا خوب نيست عزيزم  مهم اينه دوتا هر چندتا هم بشه گريدش خوب باشه

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
راستی انا جون ببخشید من دلپیچه شدید گرفتم ایا طبیعیه یا نه

خوب به خاطر هایپریته.....

خیلی مراقب خودت باش.....

ایشالله به خیر میگذرونی.....

من پانکچر شدم ۵ تا تخمک داشتم همش . می دونستم :( نمیدونم چندتاش جنین میشه . هایپر هم نشدم و شنبه ا ...

عزیزم تعداد ملاک نیست کیفیت ملاکه خدا بخواد با یه چند دو قلو هم میتونی باردار بشی.....

خانوما اين PGDك ميگن دربارش اطلاع دارين؟بايدالان بريم درخواست كنيم ياموقع انتقال

نه عزیزم برا پی جی دی جنینا فریز میشن و میفرستن واسه بررسی.....

انتقالت میفته برا بعد......

با تعداد کم جنینم اصلا به ریسکش نمیارزه.....

دوستان یه موضوعی ذهن منو مشغول کرده دیروز  بعد هیسترو که اومدم خونه، دستم خورد به پایین گردنم( ...

خخخخخخخخخخ.....

عزیزم همیشه بخندی.....

شاید موقع جابجایی چیزی شده.....