2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عاخه چه بدونم مراکز ناباروری نداده که،، سه جا ازمایشگاه خصوصی تعداد ۱۳۰میلیون تحرک ۴۰درصد و مورفو ۳۶ ...

پس نمیشه روشون حساب کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز  روز خیلی بدی داشتم از صب با کمر درد شدید از خواب بلند شدم و شکمم خیلی سفت ...

آتی جون.چند روزی نبودم الان صفحه ها رو میگشتم ونبال پیام جدید از شما.من تجربه ندارم ولی سوال پرسیدنش از دکترت ضرر نداره.انشااللع که خیلی زود نی نی ت رو سالم و سرحال بغل میکنی.بی صبرانه منتظر شنیدن خبر های خوب هستم

مرسی مرسی واقعا البته من اینقدر هول کردم شیاف رو گذاشتم ولی چه خوب که دکترم رو می شناسید  

عزیزم پس دیگه شیاف رو قطع نکن هر روز سر همین ساعتی که گذاشتی بذار تا ۲۸م که ویزیت بشی.....

دردتم طبیعیه منم قبلش درد پریودی داشتم.....

فقط استراحتتو زیاد کن....

آبم زیاد بخور چون تحرکت کمتر میشه.....

آسپرین و انوکسوپارین نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس حدسم درسته..... ببین یه لک واقعا چیزی نیست بخوایی شیاف اضافه کنی اما اگه تکرار شد اضاغه کن..... ...

الان زنگ‌زدم یه خانومی گوشی رو برداشت و شماره خونه و موبایلم و گرفت و گفت تا یه ساعت دیگه زنگ میزنه

آسپرین می خورم

هپارین هم روزی دو تا میزنم

حتی رو تعداد؟    

تعداد و تحرک شاید اما مورفو نه اصلا نمیشه روش حساب کرد....

همسر من مورفوش بالای ۶۰ بود اونم تو یه آزمایشگاه خیلی معتبر رفتیم ابن سینا شد یک درصد!!!

تعداد و تحرک شاید اما مورفو نه اصلا نمیشه روش حساب کرد.... همسر من مورفوش بالای ۶۰ بود اونم تو یه آ ...

انشالله ابن سینا غلط شمردن  

بیخشید قاطی کردم یه لحظه از دست ازمایشگاه ها

عجب گرفتاری شدم من الان چه جوری راضیش کنم بازم آز بده، عاخه دکترای احمق جرا همون اول نمیگن بریم کدوم ازمایشگاها

...
این تعداد برا میکرو چه طوره انا جون؟ عاخه دیگه تعدادشم اشتباه میشمرن؟

تعداد به نظر نمیاد اشتباه باشه.....

ببین عزیزم تعداد مهمه اما وقتی مورفو خیلی پایین باشه خوب شانس خیلی پایین میاد برا طبیعی.....

ضمنا میدونی که اگه مورفو بد باشه تعداد بالا خودش میتونه شرایط رو بدتر کنه.....

چون تعداد مشکل دارا و بد شکلها زیاد میشن و هر کدوم خودش میشه سنگ پای اسپرم های سالم......

الان زنگ‌زدم یه خانومی گوشی رو برداشت و شماره خونه و موبایلم و گرفت و گفت تا یه ساعت دیگه زنگ ...

پس الان دستورای لازمو میدن.....

نگران نباش.....

اناجون ازمايش انعقادي وايمني حتما بايدقبل ازپانكچروتذكيل جنين انجام بشه يابعدش هم ميشه؟من جنينام تشك ...

اینا بیشتر برا انتقال معنی پیدا میکنن.....

تعداد به نظر نمیاد اشتباه باشه..... ببین عزیزم تعداد مهمه اما وقتی مورفو خیلی پایین باشه خوب شانس خ ...

اناجون الان برم برا ای یو ای یه باره از رو همون نمونه شمارش و بررسی هم میکنن مثل نتیجه آزمایش؟؟

...