2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام انا جونم . دوشنبه رفتم برا جنینام ک گفتش بازم از پنج تا جنین چارتاش جنین شده و فریز میشه گریداش ...

عزیزم تو این مدت رو خودت خیلی کار کن.....

یعنی رو استرست......

من جات باشم برا استرس طب سوزنیو امتحان میکنم......

ایشالله روحا آماده پذیرش وروجکات بشی......

ورزشم جدی بگیر.....

پیلاتس عالیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره خودمم دیشب فکرشو کردم که همه چیزو بسپرم به خدا و با خوش بینی و ارامش طبق دستور دکتر پیش برم. فق ...

عزیزم نگران نباش خیلیا بودن سر وقت پریود شدن... 

بعضیام تاخیر داشتن.....

نگران نباش اصلا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو این مدت رو خودت خیلی کار کن..... یعنی رو استرست...... من جات باشم برا استرس طب سوزنیو امت ...

مرسی طب سونی منظورت چبه و اینکه چیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان و آنا جون یک سوالی داشتم من آمپول انکسوپارین ایرانی که میزدم فقط دور نافم محل تزریق خارش ...

عزیزم چه برندی میزنی؟

البرز دارو به نظرم بهتره میخوایی یه امتحانی کن اگه بازم اذیتت کرد به دکترت بگو شاید حساسیت داری؟

سلام به همگی مجددا. ثمین و سوالهایش وارد میشود  من دیروز ترشح قهوه ای داشتم میزان بسیار کم بو ...

عزیزم یه چند روز صبر کن اگه خبری از لک نشد که ایشالله نمیشه از دکترت بپرس اجازه داد بخور.....

عزیزم یه چند روز صبر کن اگه خبری از لک نشد که ایشالله نمیشه از دکترت بپرس اجازه داد بخور.....

من تا دیروز خوردمش یعنی نخورم امروز دیگه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم منظور تون کدوم ازمایشاست؟فقط برام تیروییدوپرولاکتین وازمایشای عفونی وتوکسوپلاسمانوشتن.درسته؟

عزیزم منظور دوستمون آزهای تکمیلیه ولی شما که قراره دو هفته دیگه انتقال بدی دیگه به این چیزا فکر نکن......

مگه اینکه تصکیم بگیری کلا سیکل انتقال رو عقب بندازی......

منم برا هر دو بار انتقالم اینجوری بودم ولی چون اتاق عمل خیلی سرد بود کولر وفن زده بودن بعد که پتو کش ...

نه عزیزم هر لرزی پس زدن جنین نیست.....

بعضی دوستامونم که مامان شدن لرز رو داشتن......

دوستمون چون منفی شده گفتم شاید داشته پس میزده.....

مرسی طب سونی منظورت چبه و اینکه چیه ؟

طب سوزنی منظورمه احتمالا اشتباه تایپ کردم......

دیدم بعضی دوستان برا کنترل استرس طب سوزنی براشون جواب داده......

اگه تو شهرتون مرکز خوبی برا طب سوزنی هست به نظرم چند جلسه ای برا استرست بری بد نیست یا لااقل همون ورزش و پیلاتس یا یوگا رو جدی بگیر.....

چون استرست دیگه خیلی زیاده......

من تا دیروز خوردمش یعنی نخورم امروز دیگه؟

اگه قطعش نکرده بودی و لکت قطع شده پس بخور.....

فکر کردم قطعش کردی که لک بینیتم قطع شده.....

برا روز هشت بد نیست..... ایشالله همه شون رشد میکنن... 

آنا جون انگار زیاد راضی نیستی.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم منظور دوستمون آزهای تکمیلیه ولی شما که قراره دو هفته دیگه انتقال بدی دیگه به این چیزا فکر نکن. ...

نه دیگه عقب نمیندارم تاحالاهم کلی هزینه کردم رفت وامدبه تهران واقعا سخته الان دارم قرص ال دی میخورم روز21 امپول میکرورلین زدم دیگه ادامه میدم تاخداچی بخاد هرچی قسمت باشه

😍😍خدایا شکرت