2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
راستی یه چیزی، نمیدونم تا چه حد درسته اما میگم که حواستون باشه اونروز یه خانومی رو تو مطب دیدم، میگ ...

والا نمیدونم.....

من که کیوتنو داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون اينو ميتونين بخونين چيه نوشته؟؟؟

عزیزم متوجه نشدم چیه.....

نمیدونی در مورد چه موضوعیه؟

وایه چی داده و خطاب به کی و کجا شاید ابنو بدونیم یه کمکی بکنه به خوندنش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزززیز دلم من اصلا ذهنم یاری نمیکنه ببینم زدم یا نه😣ایمنم نیستم...

خوب یه سریارو که نزده باشیم نمیتونی بزنی و فقط باید از مبتلاها دوری کنی، ولی کزاز و هپاتیت رو اگه بدونی میتونی بزنی.....

خوب هپاتیت رو به آزات نگاه کن ببین تست آنتی بادی هپاتیت + هست یا منفی؟

منفی باشه نیازه بزنی....

کزاز وو نمیدونم میشه تست کرد یا نه.....

عزیزم متوجه نشدم چیه..... نمیدونی در مورد چه موضوعیه؟ وایه چی داده و خطاب به کی و کجا شاید ابنو بد ...

نه والا نميدونم اصلا چيه،، يه جور ازمايشه احتمالاً،،، جزو همون بررسي هاي مقدماتي ابن سيناس كه نوشته كنار آز هورموني و پاپ اسمير و عكس رنگي اينم نوشته،،،،

اناجون شما چه مكملايي استفاده ميكردين قبل از ميكرو؟ منم شروع كنم قبل از اينكه اين دو سيكلو برم اي يو اي،

...
منم نزدم هیچ واکسنی. دکتر خودش میگه یا اینم خودمون باید یادآوری کنیم؟

لی لا جون موقع ازدواجم واکسن نزدی؟

هپاتیت رو که میتونی از آزات بفهمی....

احتمالا تو چکاپ اولیه بارداری باشه با اچ آی وی و عفونیا و.... معمولا یه جا بودن.....

نه والا نميدونم اصلا چيه،، يه جور ازمايشه احتمالاً،،، جزو همون بررسي هاي مقدماتي ابن سيناس كه ن ...

عزیزم الان حضور ذهن ندارم همه رو ولی صفحه اول اسممو پیدا کنی دقیق نوشتم داروهام چیا بودن.....

فولیک اسید، کیوتن، ویتامین ای، مولتی دیلی.....

کیوتن پلاس ویتامین آ نداره. رد کیوتن داره

مال منم فکر کنم رد بود.....

حالا صفحه اول اسممو چک کنی دقیق نوشتم چیا رو داشتم تو داروهام....

لی لا جون موقع ازدواجم واکسن نزدی؟ هپاتیت رو که میتونی از آزات بفهمی.... احتمالا تو چکاپ اولیه بار ...

موقع عقد فکر کنم زدم، همونی که روز کلاس آموزشی عقد فکر کنم زدن. 10 سال پیش

هپاتیت تا حالا واکسن نزدم اما تو آزمایشام بود، باید آزمایشم رو پیدا کنم ببینم.

مرسی از راهنماییت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
موقع عقد فکر کنم زدم، همونی که روز کلاس آموزشی عقد فکر کنم زدن. 10 سال پیش هپاتیت تا حالا واکسن نزد ...

پس اگه دیفتری کزاز رو ده سال شده دوباره وقتشه بزنی چون هر ده سال باید تکرار کنی.....

اما هپاتیتو نگاه کن نزده باشی تو سیکل و موقع بارداریتم میتونی بزنی فقط هر سه مرحله رو باید سر وقت بزنی.....

منم دقیق قبل انتقال نیم ساعت قبلش فکر کنم داشتم..... بعضیام داخل رحمی تزریق داشتن..... ایشالله برا ...

عزیزم این آمپول رو به افراد خاصی میدن؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم این آمپول رو به افراد خاصی میدن؟

والا من که مشکل ایمنی داشتم برام دکتر تجویز کرد.....

یعنی من اولین نفری ام که می خوام از کاندوم شیت استفاده کنم؟

والا ما هم خیلی پیگیر بودیم پیدا کنیم ولی به ما گفتن کاندومی که اسپرم کش نداشته باشه وجود نداره، حالا اگه شما پیدا کردین ممنون میشم مارکش رو بگی گلم. 🤗🤗

خوب یه سریارو که نزده باشیم نمیتونی بزنی و فقط باید از مبتلاها دوری کنی، ولی کزاز و هپاتیت رو اگه بد ...

حالا برم تهران آزمایشامو نگاه میکنم..

والا من روز عقدم نزدم.. فک کنم اخرین دوره دبیرستان زدم..

چرا این حامله های دور بر من نمیزنن این واکسنارو.😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘