2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
والا خوب فیبروم و پی سی او به هم ربطی فکر نکنم داشته باشن اما خوب شاید از طریق سونو دیده پی سی او هس ...

انا جون شمام بگو

اگه بی بی چک روز 4 انتقال بلاست 

یه هاله کمرنگ بندازه درسته یا اثر داروعه؟؟؟

انا جانم به حالم به نرمال برگشت خيلى بد بود حالم تا صبح  امروز بهتر ٤تا تخم مرغ خوردم البته سف ...

عزیزم سفیده هر تعداد میتونی بخور چهار تا خوبه.....

ماهیم خوبه.....

گوشت و مرغم عالیه.....

خلاصه پروتئین تا میتونی بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستى دستشوى هم برگشت به نرمال  اگر يادت باشه تيرماه عمل پوليپ كرده بودم با كوتاژ رحمم پاكسازى ...

عزیزم خوب پانکچر شدی دردت طبیعیه خصوصا که هایپرم هستی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم من ماهی که آی یو ای کردم اثر آمپول تا ۱۴ روز تو بدنم بود و بی بی چک مثبت میشد.روز ۱۴ بی بی ...

آخه من دفعه پیشم روز 10 مثبت شد 10 روز بعد از hcg

آز هم دادم مثبت بود

حالا خدا نخواست بمونه ولی مثبت بود

پس به نظرت اثر آمپولاست!!!

سوال سوال 🤔🤔🤔 زمان زايمان در ivf ها چطور حساب مى شه دوستان  من سه شنبه اگر خدا بخدا انتقال ...

عزیزم برو سایت فرزند دات نت بزن ماشین حساب زایمان و بر اساس تاریخ لقاح (روز پانکچرته) برات محاسبه میکنه......

اگه بی بی چک روز 4 انتقال بلاست  یه هاله کمرنگ بندازه درسته یا اثر داروعه؟؟؟

عزیزم هاش سی جی داشتی؟

دکتر گفت اثر امپول تا نهایت  7 روز از بین میره

خوب عزیزم روز ۴ زوده.....

اما خوب بعیدم نیست خدا رو چه دیدی شاید هورمون بتات زود بالا رفته......