2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوت کرد آناجون متاسفانه.منم که استراحتم و نمیتونم برم کل فامیل متوجه میشن اینم ی درد دیگه

اخی خدا رحمتش کنه
خیلی سخته وحشتناکه

ثمین جون اگه نمیخوای کسی بفهمه میتونی یه سری بری
چیزی نمیشه عزیزم
فقط 3 روز اول استراحت نسبی لازمه
من همه جا میرفتم مهمونی بیرون خرید

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانما حالتون خوبه چه خبرا مامان جدید داشتیم؟؟  آنا جون خوبی بهتری پرسیدی از دکترت که انقب ...

عاتی جان خدا رو شکر که بهتری
عزیزم من خودم بابت مساله دست شویی خیلی در عذاب بودم
هیچ دارو و مواد خوردنی هم تاثیر نداشت
تا اینکه چند روز قبل انجیر تازه خریدم
گفتم انجیر خشک که تاثیر نداشته حتما اینم تاثیر نداره
اما واقعا بعد از دو روز به طرز معجزه اسایی اثر کرد!!
خودمم باورم نمیشه گفتم شما هم اگه دوست داشتی امتحان کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام و صب بخیر.بچه ها من دستام خیلی وقتا خواب میره جوریکه بیشتر صبحا ک بیدار میشم دستم کاملا خشک و ب ...

یا مشکل کمبود ویتامین دی هست
یا مشکل انعقادیه
یا در اثر بالا رفتن وزن و اینکه رو دستت میخوابی هست
اما چون در حالت بیداری هم این حالت رو دچارش میشی ممکنه عسب های دستت هم باشن
به هر حال همه گزینه ها رو چک کن

اخه منو ترسوندن گفتن که مثانه باید در حد ترکیدن باشه واژنو اینقد باز میکنن که دردش خیلیه و گریت میاد

کی این حرفو گفته عزیزم؟
والا زایمان طبیعی هم این قدر ترسناک نیست !!

اره سونو وازینال و پام اسمیر انجام دادم ولی مثانم خالی بوده

عزیزم من سری اول با مثانه خالی انتقال داشتم سری دوم با مثانه پر
هیچ فرقی هم نداشت با هم
مثانه در حال ترکیدن هم مگه داریم !!
از هر کسی هر حرفی رو قبول نکنین

خیییلی از توصیه هات ممنونم لاله جونم.شما و انا قطعا از بهترین ها هستین.ممنون ازت. ولی عدد ذخیره من ...

ممنون عزیزم از محبتت
روز اول خونریزی روان رو روز اول پری حساب کنین
از همون روز بشمری ، روز 21 پریود میشه 20 مرداد

بله ۱۸م بزن..... ایشالله یه شروع زیبا برات تو این سالروز تولدت رقم میخوره...... اولین استارت برا م ...

عه من چرا حساب میکنم 20 مرداد میشه روز 21 پری؟

روز پنج شنبه ک رفتم تخمک کشی ک نه تا تخمک ازم گرفتن امروز رفتم بپرسم ک گفتن از نه تا تخمک چهارتاش بد ...

فریز که نذاشتن
گذاشتن رشد کنه تا دو شنبه دیگه
ان شاء ا... همه اش رشد میکنن

لاله جون من دیگه تو سیکل پانکچرم هرچند همون موقع هم که ۳۲ درصد بود دکتر نصر گفت مهم نیست . الان ۱۶ ...

عزیزم دکتر نصر کلا به هیچی اعتقاد نداره
میدونی که کلا حتی اعتقاد نداره که مردا مشکل ناباروری دارن !!!!!!!!!!!!
خیلی حرفش رو جدی نگیر تو این زمینه
تجربه نشون داده که وقتی دی اف ای بالاست کیفیت جنین ها خیلی کمه

کروماتین همون ساختار سر اسپرم هست
ایتم مهمیه
اما وقتی دی اف ای نرماله خیلی این یکی ایتم مهم نیست

سلام قربونت برم  ممنونم از همدلیتون بله عزیزم جنینام قبل فریز همه گرید آ بودن و برای انتقال ک ...

خدا رو شکر که جنین داری هنوز
ان شاء ا... این سری مثبتی
اگه ازمایش های ایمنی انعقادی انجام ندادی حتما انجام بده

اناجون بنظرتون انتقال بدم اون يدونه رو؟9تافريزي دارم گفتن 3ماه ديگه انتقال ميدن ولي اين يدونه بلاسته ...

به نظر من انتقال بده چیزی از دست نمیدی که خدا رو چه دیدی شاید خدا اینجوری میخواد زودی مامان شی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی ۴ تا رو دفعه اول با هم انتقال دادین؟آخه شنیدم الانا ۲ نهایت ۳ تا انتقال میدن. من سه بسته دارم. ...

جنین های من کیفیتشون پایین بود به خاطر شرایط اسپرم
برای همین همه رو با هم انتقال دادن