2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

دوستای گلم شبتون به خیر دیگه برم ایشالله بازم فردا در خدمتتون هستم.....

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون و لاله جون

یادتونه گفتم dfi همسرم ۳۲ درصد بود و کلی نگران بودم . خدا رو شکر بعد ۲ ماه با توصیه های دکتر جنتی رسید به ۱۶ درصد !!!!

ولی متاسفانه اون یکی فاکتور که پایینش می نویسن chromatin imaturity زیاد شده و شده ۴۸ . باید زیر ۳۰ باشه .

به نظر شما اینم مهمه یا همون دی اف آی فقط ؟

ممکنه به خاطر انزال هر روزه باشه ؟ چون مربوط به بلوغ اسپرما می شه ؟؟؟

من طاقت نيوردم و امروز رفتم دكترمو ديدم، ظاهر قضيه رو معاينه كرد و گفت اين ترشحات عاديه بارداريه كه با بالا رفتن هفته ها ممكنه بيشترم باشه بقيه اش هم عرقه چون هم چاق شدي هم هوا گرمه، سونو كرد حجم مايع هم طبيعي بود خدارو شكر و از تكوناي بچه هم دكتر راضي بود، خلاصه گفت فعلا فقط همون ژل شستشو رو استفاده كن چون نشونه اي از عفونت هم نداري

من طاقت نيوردم و امروز رفتم دكترمو ديدم، ظاهر قضيه رو معاينه كرد و گفت اين ترشحات عاديه بارداريه كه ...

خدا رو شكر كه همه چيز روبه راهه، لطف ميكني اسم ژل رو بنويسي؟ 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
خدا رو شكر كه همه چيز روبه راهه، لطف ميكني اسم ژل رو بنويسي؟ 

خيلي اذيت بودم واسه ترشح، هنوزم هست البته... كلا فكر و خيال تمومي نداره انگار

عزيزم ژل saforelle فرانسوي هست و مخصوص شستشوي بانوان

خيلي اذيت بودم واسه ترشح، هنوزم هست البته... كلا فكر و خيال تمومي نداره انگار عزيزم ژل saforelle فر ...

والا منم هر روز يه فكر و خيال تازه دارم، يعني تا اميد به خدا ني ني بياد موهام سفيد شده، منم ترشح زياد دارم، خدا همه مون رو كمك كنه انشاالله، ممنون واسه ژل

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آناجون و لاله جون یادتونه گفتم dfi همسرم ۳۲ درصد بود و کلی نگران بودم . خدا رو شکر بعد ۲ ماه با توص ...

عزیزم خیلی در مورد این فاکتور نمیدونم....

دکتر نگفت علت بالا رفتن این مورد چی بوده؟

یعنی اگه دفعات تخلیه کمتر بشه قابل حله؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من طاقت نيوردم و امروز رفتم دكترمو ديدم، ظاهر قضيه رو معاينه كرد و گفت اين ترشحات عاديه بارداريه كه ...

خدارو شکر عزیزم.....

من که گفتم انقدر زیاد میشه حس میکنی خودتو خیس کردی کاملا.....

عزیزم یادمه اون زمان من که استرس نشتی داشتم یکی بهم گفت مایعی که به خاطر نشتی گرمه و وقتی هارج میشه حس میکنی به مایع گرم ازت خارج شده......

گفتم اینم بگم شاید کمکت کنه استرست کمتر بشه.....

انا تو جواب ازمایش این دوستمون چرا دوتا تعداد اسپرم هست؟! یکی 99 یکی 34

یکی تعداد اسپرمهای نمونست احتمالا یکی بر حسب واحد حجمه.....

الان یادم نیست ولی معمولا اینطوریه.....

🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا ...

اگه خدا قبول کنه ادا شد...

عزیزم بهتره آب پز باشه...... گاها نیمرو هم میتونی بخوری...... آبم زیاد بخور...... گوشت و مرغ و ما ...

سلام اناجون حالتون خوبه؟ قبل از انتقال نبايد دوغ خورد؟

چرا؟ يعني بعد از اقدام طبيعي هم نبايد دوغ خورد؟

...

نگرانم نمیدونم دکترم چرا گفت ای وی اف چرا نگفتم‌میگرو حتی اگه از این دو میلیون بهترین اسمرم‌ها هم‌کشیدن بشن بیرون وقتی تحرک فقط ۱۰ چجوری جنین تشکیل میشه 

کاس میکرو انجام بدم شانس باروری بیشتره

نظر شما چیه