2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید صفحه اول تایپک بانک اطلاعاتی زدید خیلی مسخره است واقعا

فکر نمیکنی این لحن حرف زدن بی انصافیه در مورد استارتر؟ میدونی چه زمانی گذاشتن تا این اطلاعات رو جمع آوری و دسته بندی کنن؟ همین اطلاعات مسخره از نظر شما، چراغ راه و امید خیلی از منتظرا بوده و هست. کاش قبل اینکه حرفی بزنیم یه کم درموردش فکر کنیم

آنا جان من معذرت میخوام

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فکر نمیکنی این لحن حرف زدن بی انصافیه در مورد استارتر؟ میدونی چه زمانی گذاشتن تا این اطلاعات رو جمع ...

اخه اصلا نمیشه خوندشون خییلی درهم برهمه ...ببخشید کسی حق انتقاد نداره اینجا انگار...

خدایا کنجدم نگه دار برام
عزيزم انشالله خدا اين ماماني گل رو واسه دو تا فينگيليش حفظ كنه🙏🏻🙏🏻

عزیزم فدات.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید صفحه اول تایپک بانک اطلاعاتی زدید خیلی مسخره است واقعا

متوجه نشدم عزیزم.....

اگه از نظر ویرایش و نظم نوشتاریش میگین خوب بعد اینکه سایت به روز رسانی شد کلا نظمش به هم ریخت و قابلیت ویرایشم برداشتنو بالاجبار همونجوری موند.....

به هر حال متوجه منظورتون نشدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون انتقال جنين فريزبهتره يافرش؟من شنيدم فريزبهتره درسته؟؟؟

نمیشه مقایسه کرد برا بعضیا فریز برا بعضیام فرش....

فکر نمیکنی این لحن حرف زدن بی انصافیه در مورد استارتر؟ میدونی چه زمانی گذاشتن تا این اطلاعات رو جمع ...

عزیزم ایرادی نداره نظرشونو دادن.....

من حدس زدم احتمالا به خاطر فرمتشه که الان بی نظم به نظر میاد اما خوب حتما ایشون نظم اون صفحات رو قبل از تغییر ساختار نی نی سایت ندیده بود و اینکه دیگه قابلیت ویرایش نداره......

وگرنه من شخصا به نظم و صفحه بندی حساسم اما دیگه از دست ما خارج شده.....

اخه اصلا نمیشه خوندشون خییلی درهم برهمه ...ببخشید کسی حق انتقاد نداره اینجا انگار...

عزیزم پس درست متوجه شدم.....

خوب مشکل اینه که این به هم ریختگی از ناحیه من نیست به خاطر تغییرات ساختار نی نی سایته وگرنه خیلی منظم و مرتب بود.....

ولی دیگه قابلیت ویرایش رو برداشتن و نمیشه کاری کرد.....

ممنون اشکال نداره

به هر حال مجبوریم با حداقل امکانات این خونه رو مامن آرامشمون کنیم......

وگرنه ده صفحه اول هر روز بارها و بارها ویرایش میشد و اطلاعات صفحات بعدی و تجربیات درمانی تک تک دوستان و اطلاعات مفید به ده صفحه اول با توجه به فهرستی که لحاظ شده بود منتقل میشد......

اما از صفحه ۶۰۰ و خورده ای دیگه این امکان نبود و ما به همین حداقل بسنده کردیم......

اگه اسپرم مورفولوزیش یک درصد باشه میکرو جواب میده؟

عزیرم درسته صفحه اول نظمش به هم ریخته اما اگه یه مروری بندازی میبینی دوستان زیادی هستن با مورفولوژی پایین جواب گرفتن.....

حتی بارداری طبیعیم داریم......

اونایی که مشکل مورفولوژی داشتن من اسامیشونو اون زمان با رنگ بنفش مجزا کرده بودم.....

نمونش خودم که هم با مورفوی بین صفر و یک با میکرو مامان شدم هم معجزه خدا شامل حالم شد و الان مجدد طبیعی باردارم......