2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
انشالله كه اين بار آخره و مامان ميشي🙏🏻🙏🏻

انشالله انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مبارکه عزیزم..... هم انتقالت هم مامان شدنت..... یادت باشه من اولین نفرم که مامان شدنتو تبریک گفتما ...

فدای محبتت آنای قشنگم.همیشه نسبت بهمون لطف کردی خدا بچه هاتو صحیح و سالم برات نگهداره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی ... پرپر جون شما هنوز زیر نظر دکتر نقاب هستی؟ دکتر خوبیه؟استرس که نمیده به بیمار ؟ ...

سلام عزيزم ، من قرار بود باهاش ميكرو بشم كه داروهامم نوشت و خدارو شكر فهميدم باردارم و بعد ازونم موندم زير نظرش، الانم زير نظرش هستم استرس اصصصلا نميده، خيلي مهربون و خونسرده و وقت ميذاره واست، ولي من نميدونم واسه قبل بارداري چطوره واقعا، به نظرم ارزش داره يه ويزيت ببيني چجوريه

که باردارن و بچه کوچیکم دارن

آخیییی خیالم راحت شد فکر کردم زبونم لال چی شده

شنبه عزيزم مى رم  برام دعا كن  ١٠تخمك دارم  در هر تخمدان ٥تا  شما چطور پانكچ ...

بیهوشی بعدش ازم تخمک کشیدن و بعدش مرخص شدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شما هم اهوازي؟ من زير نظر دكتر نيكبخت بودم خودشون دكتر سعادتي رو بهم معرفي كرد، يعني اين پزشك انقدر ...

بله عزیزم اهوازم 

من دکترم تهرانه ..

دنبال یه دکتر خوب توشهرمون میگردم که زیر نظر اونم باشم 

ممنون میشم اسم.کوچیک دکتر سعادتی رو.بگی 

کسی نمیگه  

عزیزم در کل خوبه برا میکرو که عالیه......

مورفولوژی که ۷% هست و تحرکم بد نیست.....

تندش ۱۰% و کندشم ۳۵% هست.....

کاش دی اف آی هم انجام داده بودین.....

مرکز ناباروری دادین درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم نه تا کم هستش . بعدم ک جنین شد حتما خیلی کم ...

عزیزم ناشکری نکن.....

نه تا کم نیست.....

یادته کلا بدنت جواب نمیداد؟

پس باید قدر این لحظه رو بدونی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم نه تا خیلی کمه خیلی ناراحتم . بعدم کمتر میشه حتما وقتی لقاح ...

نه دیگه نه تا داری همه رو لقاح میدن حالا با توجه به شرایط اسپرم جنینات مشخص میشن.....

عزیزم ترسم از اینه ک جنین کم تشکیل بشه چون شوهرم ضعیفه

عزیزم تعداد اسپرم میلیونیه یعنی نه تا دونه اسپرم سالم از میلیونها اسپرم نمیتونن پیدا کنن؟؟؟

کشتی منو با این فاز منفیت!!!!!!!

شنبه عزيزم مى رم  برام دعا كن  ١٠تخمك دارم  در هر تخمدان ٥تا  شما چطور پانكچ ...

عزیزم تعداد تخمکها بعد پانکچر معلوم میشه الان تعداد فولیکولت ده تا هستش!!!!!

ایشالله تخمکای عالی خواهی داشت......

نه دیگه نه تا داری همه رو لقاح میدن حالا با توجه به شرایط اسپرم جنینات مشخص میشن.....

گلم شوهرمم ی کم ضعیفه میترسم ک کم تشکیل بشه . عزیزم روز دهم ک سونو رفتم ۱۴ تا ب بالا داشتم فولیکول و روز سیزدهم هم سایزشون خوب بودش و زیاد بودش چرا امروز فقط نه تا ازم کشیدن ؟ میگم ک درد زیر شکم دارم و لکه بینی هم دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود