2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام به همگی.من دو روزه برا چهاردهمین بار انتقال جنین دادم دوتاجنین انتقال دادن برام.

انشالله كه اين بار آخره و مامان ميشي🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم نه تا کم هستش . بعدم ک جنین شد حتما خیلی کم میشه شوهرمم ی کمی ضعیفه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
والا اگه قبل انتقال تزریق داخل رحمی و منع خاصی نداری دکتر من میگفت خوبه.....

امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم نه تا خیلی کمه خیلی ناراحتم . بعدم کمتر میشه حتما وقتی لقاح انجام بشه شوهرمم ی کم ضعیفه . میگم الان ک تخمک گرفتن دیگه میرن همون نه تا با اسپرم لقاح میدن یا اینکه همون نه تا رو قبل لقاح بازم پوچ بودنشو تعیین میکنن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منم امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم نه تا کم هستش . بعدم ک جنین شد حتما خیلی کم ...

كي گفته نه تا كمه؟؟ انشالله كه همشون جنين ميشن انرژي منفي نده پيش پيش.... من اگه نه تا تخمك ازم بگيرن از خوشحالي بال درميارم!

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي

برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻

از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا يك مرتبه دعاي توسل خوانده شود، اما هر كس كه نميتواند ١٤مرتبه " يا وَجيهاً عِنْدَاللّهِ  اِشْفَعْ لَنا عِنْدَاللّه " بخواند و يا ده مرتبه "أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ  السُّوءَ وَ یَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ  أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَكَّرُونَ " را بخواند.

لطفا به نيت جمع بخوانيد.ممنون.

‏١- parmis

‏٢- fiuuuna

‏٣- ninitopol

٤- مربي زبان

٥- ماماني طاها

‏٦- nazaniiiiin

٧- /پاييز/

٨- تورك آنا

٩- سوگلي

١٠-مامان آينده هستم

١١- نيلو٧٦٦٨

١٢- لاله سرخ

١٣- دريادل

‏١٤- mohadese٢٢

‏١٥- yasinam

١٦- انتظار؟

‏١٧- sm-pa

١٨-هاانا

١٩- مرمر#٤٠

٢٠- بانوالانوار

٢١- ستاره ٤٣٨

٢٢- كل

منم امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم نه تا کم هستش . بعدم ک جنین شد حتما خیلی کم ...

بگو خداروشکر عزیزم 

۹ تا با کیفیت 

خیلی خیلی بهتر از ۳۰ تا بی کیفیته 

۹ تا بچه بسه دیگه بس نیس؟؟😅😅😂😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
بگو خداروشکر عزیزم  ۹ تا با کیفیت  خیلی خیلی بهتر از ۳۰ تا بی کیفیته  ۹ تا بچه بسه ...

عزیزم خوب فقط نه تا تخمک ازم کشیدن چ میدونم از این نه تا چن تا جنین بشه ؟ کیفیت این نه تا رو ک نمیدونم . اگه سی تا بودش حالا ۱۵ تاش بدون کیفیت لااقل ۱۵ تا دیگه ک داشتم . من فقط نه تا تخمک ازم کشیدن همین

[QUOTE=65658794]عزیزم هر کس یه جور دلتنگه. من که اصلا امید ندارم حالم اصلا خوب نیست، ولی امیدوارم با همین اولین بار ...[/QUOTE]

چرا اميد ندارى ؟به خاطر زحماتى كه مى كشى اميدوار باش عزيزم 

انشالله به زودى دامنت سبز بشه 🙏

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
كي گفته نه تا كمه؟؟ انشالله كه همشون جنين ميشن انرژي منفي نده پيش پيش.... من اگه نه تا تخمك ازم بگير ...

خوبهمشون ک جنین نمیشن . شوهرمم ضعیفه

[QUOTE=65660478]منم امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم نه تا کم هستش . بعدم ک جنین شد حتما خیلی کم ...[/QUOTE]

نه تا خيلى خوبه اصلا فكر بد نكنه 

انشالله همش جنين مى شه 

كسانى هستند كه ٢يا ٣تخمك داشتند 

شكرگذار باش و اميدوار 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 65660478 ]منم امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم نه تا کم هستش . بعدم ک جن ...

عزیزم ترسم از اینه ک جنین کم تشکیل بشه چون شوهرم ضعیفه

سلام به همگی ... پرپر جون شما هنوز زیر نظر دکتر نقاب هستی؟ دکتر خوبیه؟استرس که نمیده به بیمار ؟ ...

شما هم اهوازي؟ من زير نظر دكتر نيكبخت بودم خودشون دكتر سعادتي رو بهم معرفي كرد، يعني اين پزشك انقدر متعهد و انرژي مثبت كه واقعا دل پر استرس منو آروم كرد، البته بچه هايي كه پيش نقاب ميرن راضين ولي من به شخصه پيشش ويزيت شدم و حس كردم كم تجربه است. حالا بازم به خودت بستگي داره عزيزم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم