2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
واسه ana مثبت به پردنيزولون نياز داري ولي ميزان دوز مورد نياز رو دكتر بايد تشخيص بده...

ممنونم 

پیش دکتر خاصی باید برم؟؟؟

یا دکتر خودمم میتونه تجویز کنه؟

و اینکه من چن روزه ال دیم تموم شده و قراره روز دوم پریود برم سونو 

الان میتونم موقع پریودم برم سونو ؟؟؟

آخه یکی گف این قرصارو باید دوماه قبل پانکچر مصرف کرد ؟؟؟

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم  پیش دکتر خاصی باید برم؟؟؟ یا دکتر خودمم میتونه تجویز کنه؟ و اینکه من چن روزه ال دیم ...

بهتره قبل از شروع سيكل بري دكتر كه اگه لازمه دارو بخوري قبلش به مشكلي برنخوري... من واسه مشكلات ايمني پيش ايمونولوژ رفتم، من بخاطر tpo بالا، ana مثبت و پايين بودن amh برام پرد تجويز شد... البته قبل از مشخص شدن مثبت بودن ana پرد رو داشتم بخاطر دو مورد ديگه و اينم اضافه شد گفتش كه همون پرد كنترلش ميكنه....

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بهتره قبل از شروع سيكل بري دكتر كه اگه لازمه دارو بخوري قبلش به مشكلي برنخوري... من واسه مشكلات ايمن ...

من فقط همون چنتا مورد رو آزمایش دادم 

پس بهتره قبل اینکه پریود شم برم پیش دکتر شاید واسم آزمایش دیگه ای هم بنویسه 

پردنیزولون چه جور قرصی هست؟

من اردیبهشت جنینمو به خاطر تشکیل نشدن قلب سقط کردم 

میگم ممکنه به خاطر مصرف نکردن این قرص باشه؟؟

خداجونم شکرت       
من فقط همون چنتا مورد رو آزمایش دادم  پس بهتره قبل اینکه پریود شم برم پیش دکتر شاید واسم آزمای ...

پرد نيزولون نوعي كورتون هست... در مورد  علت تشكيل نشدن قلب اطلاعي ندارم عزيزم متاسفم...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
با این حساب پس واجبه آزمایشو به دکترم نشون بدم 

اره حتما نشون بده

اما ده تا پانزده درصد افراد نرمال ANA مثبت دارن

حالا دکتر با توجه به علایم و سوابقتون و بقیه ازمایش هاتون براتون تصمیم می گیره

اگه قرار باشه دارو بهتون بدن کورتون می دن

مرمر عزیز پزشکتون آصف جاه هست یا ذوالقدری ؟ معمولا آصف جاه آی وی اف انجام نمیده . اگه مریض ذوالقدر ه ...

bopo عزیز

ممنون از اطلاعات خوبی که بهم دادی.

دکترم ذوالقدر هست ولی من بعد از پانکچر باید با دکتر آصف جاه هیسترو بشم و شاید بعد از هیسترو دکتر اصف جاه انتقالم رو انجام بده و اینکه من رفتم پیش دکتر ذوالقدر طبق راهنمایی آصف جاه رفتم چون همشون تو بیمارستان لاله هستند باید جنینهام جایی باشند که آصف جاه اونجا فعالیت داشته باشه که اگر لازم بود خودش برام انتقال بده

سه تا تخمک داشتم دوتاش جنین شده

رعدوبرق

عزیزم دکتر تو سونوهایی که شما رو می کرد به تعداد کم تخمکات اشاره کرد،یعنی موقعی که سایز تخمکها رو داره  می نویسه تو سونو ،شما متوجه شدین ؟

دوستان منفي و من خراب😭

fiunna عزیز

خیلی برات ناراحت شدم ایشالا به زودی خدا معجزش رو برات رو کنه.تنها جمله این هست که خیلی سخته ولی چاره ای نیست باید رد شد و به گذر زمان اجازه بدی تا آرومت کنه  

دوستان يك چيزي بگم جواب آزمايش رو گرفتم كذاشتم كيفم نگاهم نكردم جرات ندارم همش ميگم مطمئنم منفيه دل ...

عزیزم ایشالله مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه کم خونریزی دارم.طبیعیه؟

بعد پانکچر تا چند روز طبیعیه.....

حتی بعد انتقالم ممکنه تا چند روز لک ببینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله

والا شاید مشکل هورمونی داشته تجویز کرده دقیق نمیدونم علت تجویز دکتر چی بوده......

[QUOTE= 65592853 ]عزیزم ببین سخت نگیر..... میفهمت اما آقایون خیلی بیشتر از ماه زیر بار استرس داغون م ...

خوب عزیزم قبول این مشکل برا آقایون خیلی سخته.....

با خودت مقایسه نکن.....

ببین همسر من با اینکه کاملا مشکلش رو میدونست و قبول داشت اما من هیچ وقت سعی نکردم بگم که مشکل از اونه چون این مشکل مال هر دومونه و مال من و اون نداره ما یکی هستیم.....

آقایون هر چه قدرم خودشونو قوی نشون بدن اما مطمئن باش حس خوبی به این مشکلشون ندارن.....

پس سخت نگیر و همه رو بذار رو حساب اینکه کم آورده.....