2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
عزیزم ذخیره یک و نیم تنبلی ایجاد نمیکنه احتمالا سایز تخمدانت کم بوده و دکتر گفته تخمدانت کمی نارسای ...

ممنون ازت عزیزم.دقیقا بهم اینو گفت که تخمدانات ضعیفه.

منم فکرکردم منظورش تنبلیه.

فرق دارن باهم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ذخیره یک و نیم تنبلی ایجاد نمیکنه احتمالا سایز تخمدانت کم بوده و دکتر گفته تخمدانت کمی نارسای ...

لاله جون شماهم میشه لطف کنی دراین مورد جواب بدی بهم.

بجز رعایت تغذیه ای کارهای روزمره هم باید مراعات کنیم مثلا منم خونمون3طبقه پله داره ازالان باید با احتیاط برم؟

بجای جاروبرقی که گفتین،ازجارو دستی استفاده کنیم؟

ببخشید عزیزم من انقدر سوال میپریم.اخه هیچی دراین موردا نمیدونم.مرکز هم انقدر شلوغه که نمیشه این سولاتو ازشون بپرسی

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
دوستان شما تو کدوم مراکز ای وی اف کردین؟

عزیزم مراکز مختلف و دکترای مختلف......

حتی شهرهای مختلفم تحت درمانیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امپول زولادکس نوشته از 20 مرداد 21قاعدگی در بازو تزریق شود. امپول سینال اف از 2تا6پری روزی 36واحد د ...

عزیزم آندومتریوز داری؟

عزیزم بله زولادکسی که میزنی تک دزه و کفایت میکنه......

پس سینال اف از شروع سیکل داری.....

بعدشم که میری سونو و وضعیت تخمدانت مشخص میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از توضیحاتت عزیزم. بجز رعایت تغذیه ای کارهای روزمره هم باید مراعات کنیم مثلا منم خونمون3طبقه ...

عزیزم الان که موردی نداره اما از وقتی سینال اف هات شروع شدن با احتیاط بابا برو بعد انتقالم احتیاط کن.....

عزیزم جارو رو کلی گفتم کلا کاری که باعث بشه به شکمت فشار بیاد و دولا راست بشی خوب نیست که جارو برقی از اون دسته هست.....

جارو دستی هم فکر نکنم فرقی کنه.....

عزیزم من کلا از روز انتقال تا زایمان دست به جارو نزدم و همسرم زحمتشو میکشید......

عزیزم آنا جان  من این تستهارو دادم خواهش میکنم اگه چیزی هست که باید از بدم بهم بگوووو چون تعداد جنینام کمه نمیخوام ریسک کنم یا دکترم بی احتیاطی کنه 

FBC

AST

ALT

PT

INR

PTT

VDRL

IgG

IgM

AntiHIV(||+|)

HBS Ag

HCv

CBC

WBC

RBC

Hgb

HCT

MCV

MCH

MCHC

PLATELETS

SGOT

SGPT

TSH

APPEARANCE

SPECIFIC GRAVITY

PROTEIN

GLUCOSE

KEONE

BILIRUBIN

UROBilinogen

Nitrite

Hgb

Cultre

ممنون از توضیحاتت عزیزم. بجز رعایت تغذیه ای کارهای روزمره هم باید مراعات کنیم مثلا منم خونمون3طبقه ...

عزیزم بعد انتقالم یه بند نخواب......

میتونی کار نکنی اما یه بند نخواب و هر از گاهی پاشو به دوری تو خونه بزن......

خون تو بدنت جریان پیدا کنه.....

آب زیاد بخور.....

بچه ها منو راهنمایی میکنین من الان هر روز پروژسترون میزنم ولی جاش سفت شده و دردناک  چیکار با ...

عزیزم چند تا قلق داره......

اولا آروم تزریق کنن.....

سررسوزنش مخصوص تزریق عمیق عضلانی باشه یعنی تزریق عمیق باشه بهتره......

بعد اینکه تزریق کردی ۲۴ ساعت بعدش کیسه آب گرم بذار.....

اینطوری یه روز که سمت راست تزریق میکنی سمت چپ کیسه بذار فرداش برعکس......

ایشالله بهتر میشه.......

با ترس و لرز رفتم آزمايش دادم ساعت٥ حاضره جرات ندارم برم بگيرم شما هم هفته اول علامت داشتي؟؟؟ هفته ...

عزیزم علامتی قبل آز معنی نداره.....

علایمی که هفته اول میگی اونا به خاطر داروهاست و بعد بدنت عادت میکنه دیگه میرن پی کارشون......

بعضیام عوارض و آثار دارو همچنان ادامه پیدا میکنه......

یعمی داشتن و نداشتنش ربطی به بارداری نداره......

اولین علامت همون بتای مثبته!!!!!!

بهار جون لرز خودش اسپاسم ایجاد میکنه علت درد هات همینه نگران نباش اما اگه با استراحت بهتر نشد به ...

ممنونم لاله جون..بله فکر کنم ب خاطر همون لرز بود ک زیر دلم درد گرفته بود الان خیلی بهترم

يكي ميگه كمپرس سرد يكي ميگه گرم خدا ميدونه

عزیزم خوب بعد تزریق کمپرس سرد خوبه اما از فرداش گرم باید بذاری......

البته من همون از فرداش فقط گرم رو میذاشتم......

یعنی اگه میخوایی کمپرس سردم بذاری مثلا امروز که سمت چپ تزریق کردی سمت چپ سرد بذار راست گرم.....

فرداشم که سمت راشت تزریق کردی راست سرد و چپ رو گرم کن......

چیزی که قبلا دیدم تو ازهای بچه ها و نظر دکتر متخصص گفتن مثبته این رنج انگار به صورت یک در هر 100 وا ...

لاله جون ظاهرا سو دوستمون توضیح دادن.....