2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا ...

عزيزم اسم منم هر بار كه دعا مى زارين خودت ديگه اضافه كن منم شركت مى كنم حتما🙏🏼🌸

عزيزم من كه ٣ ماهه پيش منفي شدم بتام 0 بود تازه همون روزش ماله شما ٢ روز مونده ٢ شده شايد رفت بالا ...

من روز۱۴  انتقال ک امروز بود  آز داذم...یعنی پیش خودم  گفتم پنج شنبع بدم ک جواب قطعی باشع ولی شوهرم عجله داشت گفت دیگه همون روزی ک دکتر گفت برو..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون اون چند تایی میکند پیش خودش میموند این مدل کلاه برداری ممکنه چون خودش مهر میزنه دیگه

آره دیگه با بیمه تکمیلیمم قرارداد داشت.....

کافی بود یه ۳۰-۴۰ جلسه فیزیو با لیزر بنویسه کم نمیشد.....

از هر نفر این همه هزینه کم نبود خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جواب ازمایشم <۲   بود..گفت باید چندروز دیگه هم آزمایش بدی..بخدا تمام دنیا روم خراب شد..

عزیزم میفهمت اما حتما تکرارش کن.....

خدارو چه دیدی شاید بالا رفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیکل بعدی معمولا چقد بعد منفی شدن  شروع میشه؟

عزیزم روز چند انتقال آز دادی؟

من روز۱۴  انتقال ک امروز بود  آز داذم...یعنی پیش خودم  گفتم پنج شنبع بدم ک جواب قطعی ...

من روز ١٦ انتقال رفتم ٠ شد و اصلا نگفتن ديگه تكرار كن

ولي واسه تورو گفتن دوباره آزمايش بده انشالا بتات ميره بالا

سلام آناجان و لاله جان.این جواب آزمایش ایمنی من هست.میشه لطفا یه نگاهی بهش بندلزین؟ ممنونم

عزیزم در خدمتم.....

سلام به همه . مرسی که سوالاتمو جواب میدین . یه سوال برای دوستم داشتم ۳۳ سالشه و ذخیره تخمکش ۶.۹ بوده ...

برای کسانی ک تنبلی تخمدان دارن معمولاذخیره تخمدان بالای سهنشون میده و در حالت تنبلی شدید تخمدان بالای پنج ک باعث میشه تعداد زیادی تخمک ولی باکیفیت کم داصته باشن باید متفورمین حتما استفاده کنن و قبل از سیکل هم از داروهایی مثل اووبوست و پودر اینوفولیک انشاله ک تنبلی تخمدانشون کمتر بشه و زودتر نتیجه بگیرن 

شکم بند ضد امواج -از تجهیزات پزشکی بگیر قیمتش 120 تومنه . من برای امتحان یه گوشی گذاشتم داخلش کمربند ...

چه جالب

ولی دیگه من خودمو میسپرم به خدا ان شاالله حفظ کنه نینیامونو

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ