2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
انا جون رشد کند جنین های من هم میتونه مشکل ایمنی و انعقادی باشه ؟ جنین های من رشدشون کند بوده . گفتن ...

رشدشون تو انکوباتر کند بوده؟

اگه اونجا کند بوده که ربطی به مشکل مادر نداره به جنین و محیط آزمایشگاه ربط داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها راستي هفته پيش هم سونو دادم توي مطب پيش دكترم كه گفت طبيعيه اندازه مايع و فلان... 

خدارو شکرررررر   

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم یه خبر نسبتا بد برا انوکسوپارین و یلکسان و..... دارا!!!!!! امروز رفتم تهیه کنم تایید نشد ...

عه اتفاقا من فردا بايد همسرم بره واسم يه نسخه بگيره!!! ببينم سيستم چجوري شده خبر ميدم منم، اي بابا داشتيم آمپولامونو ميزديماااا 

خونریزی من چرا تموم نمیشه😢 تازه از قهو ه ای رنگ شده قرمز رنگ... از سه شنبه است ک با لک بینی شرو شد و بیشتر و بیشتر شد‌‌‌...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم فکر نکنم انقدر تاثیر داشته باشه..... ببین مثلا یادمه یه بار به دکتری در مورد جعفری که میتونه ...

خب مال منم در حد ترشحات قهوه ايه . زیاد نیست ولی همین روانمو بهم ریخته 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
خب مال منم در حد ترشحات قهوه ايه . زیاد نیست ولی همین روانمو بهم ریخته 

عزیزم انتقال دادی یا بارداری؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

پيغام ندا رو عصر خوندم از همون موقع حالم گرفته و فقط خدا خدا ميكنم... نميدونم چي بگم فقط از خدا ميخوام هرجووورري ميدونه دل دوستمونو آروم كنه، خودم كه روحيه ام واقعا خراب شده واسه دوستام 

عه اتفاقا من فردا بايد همسرم بره واسم يه نسخه بگيره!!! ببينم سيستم چجوري شده خبر ميدم منم، اي بابا د ...

پس بگو همراه نسخه یه نامه هم از دکتر بگیره برا بیمه که توضیح بده این آمپولو به فلان دلیل باید تا آخر بارداریت بزنی......

خونریزی من چرا تموم نمیشه😢 تازه از قهو ه ای رنگ شده قرمز رنگ... از سه شنبه است ک با لک بینی شرو شد ...

عزیزم شاید تازه داره شروع میشه.....

عزیزم انتقال دادی یا بارداری؟

شکر خدا مامان شده.....

عزیزم شاید تازه داره شروع میشه.....

نمیدونم.. 

آنا جون الان من شهریور ک پریود شم باید برم سونو روز دوم تا سوم. بعد اتمام پریودی شهریور دوباره اماده میشم برا انتقال؟یا بعد مهر؟

پيغام ندا رو عصر خوندم از همون موقع حالم گرفته و فقط خدا خدا ميكنم... نميدونم چي بگم فقط از خدا ...

پیغام جدید غیر تاپیک؟

ایشالله همه چی خوب پیش میره من که فقط دوست دارم در موردش فکر خوب بکنم......

نمیدونم..  آنا جون الان من شهریور ک پریود شم باید برم سونو روز دوم تا سوم. بعد اتمام پریودی شه ...

فعلا شهریور برو ببین برنامه دکتر واست چیه.....