2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
فردا ازمایش بتا  دارم..فردا صبح هم شیاغا اندومترینم  تموم میشه...پیش خودم کفتم بذار پنحشنب ...

نه عزیزم اصلا قطعش نکن.....

به ریسکش نمیارزه.....

بتارو بده و ایشالله + هستی سیع برو شیافارو بگیر.....

فکر کنم آزادن درسته؟

اگه بیمه تکمیلیت نمیده خودت برو لااقل چند تا برا چند روز آزاد تهیه کن نه که ببر دکترت بنویسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزدلم.خانومی کسی مثل من بوده سقطش به دلیل عدم رشدباشه بعدش بچه اش براش بمونه؟

عزیزم گفتم که معمولا کسایی که مشکل ایمنی یا انعقادی دارن رشد متوقف میشه.....

به خصوص که برا شما بعد قلب بوده به احتمال زیاد علت یکی از این دو تاست یا هر دو.....

که درمان دارویی دارن.....

باید بررسی بشی طبق مشکلت دارو بگیری.....

بله از دوستان بودن بعد تشخیص مشکلشون و درمان دارویی مامان شدن....

من خودم اگه همسرم مشکل نداشت احتمالا کار منم به سقط میکشید.....

چون منم مشکل ایمنی انعقادی دارم.....

بارداری دومم طبیعی بود که به محض بارداری بازم مثل بارداری قبلیم تا نه ماه انوکسوپارین دارم دور ناف....

که فعلا ۷ ماهش گذشته به لطف خدا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پروژسترون و استراحت مطلق بهترین راهکاره..... فقط چون استراحتت زیاد میشه حواست به یبوست باشه آ ...

راستی یه سوال : من هم آسپرین می خورم . انوکساپارين هم میزنم . امروز تو غذا سیر داشت خوردم بعدش اینجوری شدم . ممکنه چون خونم رقیق شده با خوردن سیر اینجور شده باشم ؟ انا جون روال بازداریم که مختل نمیشه؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
استارترجونم اطلاعاتت که چقدرزیاده. ماماهستی؟

نه عزیزم ماما نیستم پیشکسوتم.....

از سال ۹۳ تو این وادی بودم کم و بیش از تجربیات خودمو دوستان و مطالعاتی که بعضا داشتم یه چیزایی یاد گرفتم.....

البته اخیرا حافظم یه کم یاری نمیکنه.....

بازم هر کمکی از من و دوستان بر بیاد در خدمتیم.....

راستی یه سوال : من هم آسپرین می خورم . انوکساپارين هم میزنم . امروز تو غذا سیر داشت خوردم بعدش اینجو ...

فکر نکنم سیر مشکلی ایجاد کنه.....

نگران نباش.....

فقط استراحت کن.....

ممکنه شمام هماتوم داشته باشی.....

فکر نکنم سیر مشکلی ایجاد کنه..... نگران نباش..... فقط استراحت کن..... ممکنه شمام هماتوم داشته باش ...

آخه سیر جز رقیق کننده های خون هستش 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

دوستای گلم یه خبر نسبتا بد برا انوکسوپارین و یلکسان و..... دارا!!!!!!

امروز رفتم تهیه کنم تایید نشد......

زنگ زدم ۱۴۹۰ گفتن روند تایید تغییر کرده.....

ظاهرا فقط نسخه اول رو بدون تایید از طریق داروخونه میشه گرفت.....

نسخه های بعدیو گفتن باید با نامه ای از دکتر ببریم بیمه اونجا تایید کنن.....

کارمون در اومد.....

گفتم در جریان باشین استرس نگیرین فقط کارمونو زیاد کردن......

پرپر جون خود پودر رو باید بریزی تو دهن؟ مزه اش قابل تحمله؟

آره عزيزم بهش زود عادت كردم من، پودر رو ميريزي تو دهنت و بعد يه ليوان آب و تموم، گويا اين بهترين نمونه آهن هست و بدون عارضه، همون مارك سيدرال كه بهترين قطره آهن نوزادا رو هم ميزنه و الان كمياب شده، خدااااا برسونه اون روزارو هممون اينجا سيدرال واسه نينيا بخريم و بگيم به به خيلي خوبه

انا جون رشد کند جنین های من هم میتونه مشکل ایمنی و انعقادی باشه ؟ جنین های من رشدشون کند بوده . گفتن شاید شرایط آزمایشگاهی براشون خوب نباشه ولی هر دو بار انتقال منفی شده😔 یعنی شرایط رحم هم براشون خوب نبوده ؟ چرا رشدشون کند بوده ؟ کیفیت اسپرم و تخمک هر دو خوب بوده

آخه سیر جز رقیق کننده های خون هستش 

عزیزم فکر نکنم انقدر تاثیر داشته باشه.....

ببین مثلا یادمه یه بار به دکتری در مورد جعفری که میتونه مثلا اثر آسپرین رو خنثی کنه میگفت.....

میگفت مثلا یه استکان جعفری با گشنیز خورد شده میتونه اثر یه قرص آسپرینو خنثی کنه.....

یعنی باید انقدر سیر میخوردی که بخواد به خونریزی بندازدت.....

خانوما دکترخوب ودلسوزکسی تهران وحومه ی تهران میشناسه معرفی کنه لطفا؟؟

والا من از دکترم راضیم.....

سقط مکررم داری احتمالا همون اول بررسیت میکنه.....

ط ر ا ز ی.....

آدرسش صفحه ۵ تاپبک هست......

رز اقی و عا رفی هم تخصص سقط مکرر دارن.....