2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
بچه ها ی سوال: من محاسبه انلاین بارداری میزنم ی جا میگه الان هفته ده هستم ی جا میگه هفته نه...من الا ...

60 روز = 8 هفته و 4 روز
به علاوه ی حدودا 5 روز چون فک کنم جنینت 5 روزه بوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خیلی اشکال داره جانم!!

لاله و انای عزیزم تازه رفتم آزمایش استرادیول رو گرفتم شده ۲۱۱۱ . نگرانیم رفتش . این یعنی خوبه ؟ هر چند ک تو رنج آزمایشگاه نیستش ولی این استرادیوله ک دیگه فرق داره با روزای عادی ن گلم ؟ 

اینم عکسشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه‌ها خوبید  انتقالم منفی شدش خیلی دلم گرفتش تمام دیشب و دیروز رو گریه کردم   &nbs ...

متاسفم عزیزم
خیلی سخته حق داری
اشکال نداره گریه کن ولی خیلی زود خودت رو پیدا کن و با قدم های راسخ ادامه بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من تهران نیستم . اره دیگه سعی میکنم فکر نکنم دیشب اومدم خونه بابام دورم شلوغ باشه این روزا بگذ ...

کار خوبی کردی عزیزم
اما اگه دیدی همراهی و دلسوزی نداری اونجا برگرد خونه
روحیه داشتن خیلی مهمه
دوری از همسر خیلی سخته مخصوصا برای کسانی که مثل شما همسرشون دوستشون هم هست

ان شاء ا... این 4 هفته هم میگذره و تموم میشه و راحت میشی
روحیه ات رو حفظ کن با دعا و قران و موسیقی ملایم

کار خوبی کردی عزیزم اما اگه دیدی همراهی و دلسوزی نداری اونجا برگرد خونه روحیه داشتن خیلی مهمه دور ...

ممنون عزیزم . اره زیاد نمیمونم دو سه شب دیگه میرم خونه خودم . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خب دکتر نگفت چرا بعدش انتقال نمیده؟

بخاطریکه مشکل ایمنی دارم گلم باید پردنیزولون بخورم . گلم آزمایش استرادیول ک خیلی نگرانش بودم جوابش ۲۱۱۱ هستش خوبه دیگه هااا ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه بچه ها ديدم درباره يبوست حرف زدين من انقدددد هفته ٥ شديد بود كه خونريزي هم داشتم و اينك ...

پرپر جون خود پودر رو باید بریزی تو دهن؟
مزه اش قابل تحمله؟

آنا جون شما بعد عمل آندومتریوز دیگه آندوتون عود نکرد؟  چیکار کردین که عود نکرد؟

نه عزیزم.....

والا من بلافاصله باردار شدم.....

بعد زایمانم دو بار چکاپ شدم و ویزان داشتم یه دوره سه ماه.....

دوره دومم که فقط بیست تاشو قسمت شد بخورم چون فهمیدم باردار بودم.....

یعنی عملا فرصت برگشت نداشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستاي عزيز دعا كنيد براي همه كسايي كه منتظر هستن، براي منم دعا كنيد نميدونم ديگه به چي فكر كنم، خار ...

عزیزم فقط به چیزای خوب فکر کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ۲۶ ام  انتقال انجام دادم هیچ علایمی هم ندارم روز۱۴ انتقالمه..فقط از دیروز تا الان درد ...

ایشالله مامانی عزیزم.....

برو آز ایشالله بتای تپلی منتظرته.....